Ohita navigaatio

11.5.2017

Cross over -festivaali 10 vuotta!

Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry järjestää yhteistyössä Näkövammaisten Kulttuuripalvelun, Kynnys ry:n sekä Kapsäkki osuuskunnan kanssa Cross Over -festivaalin 8.-11.6.2017 Kaapelitehtaan Pannuhallissa. Tapahtuma järjestetään kymmenettä kertaa eli vietämme juhlavuotta.

Cross Over on tapahtuma, jossa vammaiset ja ei-vammaiset taiteentekijät tuovat esiin taidettaan. Kysymyksessä on taiteilijoiden poikkitaiteellinen juhla ja kannanotto korkeatasoisen vammaispoliittisen taiteen näkyvyyden ja arvostuksen lisäämiseksi. Luvassa on monenlaista ohjelmaa, teatteria, tanssia, kirjallisuutta, kuvataidetta ja musiikkia.
 
Tänä vuonna festivaali ammentaa juhlan kunniaksi historiastaan, uusia ja innostavia esiintyjiä unohtamatta. Ohjelmassa ovat muiden muassa viittomakielinen stand up -koomikko Gavin Lilley, tanssitapahtuma X Dance, korvaamaton Kari Peitsamo sekä jo kansainvälisillä festivaaleilla mainetta niittänyt kotimainen dokumenttielokuva Salainen metsäni. Lisäpaljastuksia ohjelmasta ja yllätyksiä on luvassa lähemmin.

Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry

Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry on kansainvälinen vammaisten ihmisten luovuutta edistävä verkosto, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1997 lähtien. Yhdistys edistää vammaisten henkilöiden mahdollisuuksia käyttää kulttuuripalveluja.

Esteettömyys

Pannuhalli on esteetön tapahtumapaikka.
Festivaalille on vapaa pääsy, tervetuloa!
 

Paikka

Osoite: Kaapelitehdas / Pannuhalli,
Tallberginkatu 1, P-rappu
00180 Helsinki.
 

Lisätietoja

Lisätiedot festivaalista ja tarkemman ohjelman löydät osoitteesta: eucreafinland.org/crossover

Ismo Helén, Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry
p. 050-3543979 / ismo.helen(a)kolumbus.fi
 
Haastattelu- ja kuvapyynnöt:
Sanni Purhonen
sanni.purhonen(a)eucreafinland.org

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin