Ohita navigaatio

4.5.2017

Uusi media-asema KiviMedia tuottaa virkistävää sisältöä!

Lyhty ry:n Mediatyöpaja tekee tuotantojaan nykyään nimellä KiviMedia. Ennen Radio Valon sivustolle julkaissut toimituksemme on nyt varttunut siihen pisteeseen, että olemme perustaneet oman media-aseman.

KiviMediassa käy työpajatoiminnassa viikottain viisitoista kehitysvammaista henkilöä ja teemme suomen- ja ruotsinkielistä ohjelmistoa. KiviMedian löydät osoitteesta Aleksis Kiven katu 48, Helsinki.

KiviMedia tekee tällä hetkellä pääasiallisesti radiolähetyksiä, mutta esimerkiksi myös aktiivisten kuvaajiemme videotöitä on tänä vuonna nähtävissä Vantaan taidemuseo Artsissa. KiviMedian tarkoituksena on tehdä oman ja mielenkiintoisen näkökulman sisältävää mediaa kaikille ja kaikkien kanssa. Tarkoituksenamme on edistää yhteistyötä kehitysvammaisten ja muiden toimittajien välillä. Haluamme tarjota ohjelma-aikaa lähetysvirrassamme etenkin kaikille erityisryhmien edustajille.

Kuuntele lähetyksiä

KiviMedian oman radiokanavan KiviRadion suoria lähetyksiä voi kuunnella keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12 alkaen KiviMedian YouTube -kanavalta. YouTube -kanavaltamme löytyy myös toimittajiemme tekemiä videoreportaaseja.

Kivimedian radio-ohjelmia voi kuunnella jälkikäteen Mixcloud-palvelusta

Yhteistyötä

Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääsemme tekemään kanssanne yhteistyötä.

Ystävällisin terveisin KiviMedian toimitus!

Seuraa KiviMediaa

KiviMediaFacebookissa
Instagram: @kivimedia

Lisätietoja

Onni Pohjanpalo
Ohjaaja, Mediatyöpaja/KiviMedia
050 5688 790
onni.pohjanpalo(a)lyhty.net

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin