Ohita navigaatio

10.4.2017

Interkult järjestää ilmaisia kesälomakursseja lapsille ja nuorille (Helsinki)

Kulttuuriyhdistämö Interkult järjestää kesäkuussa yhteistyössä Kulttuurikeskus Caisan kanssa kaksi ilmaista kesälomakurssia lapsille ja nuorille!

Luvassa on senegalilaista musiikkia ja kierrätystaidetta. Molemmille kursseille mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, joten ilmoittaudu mukaan ajoissa. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 19.5.2017 mennessä osoitteeseen andreas@interkult.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä osallistujan nimen ja iän.
 
Kulttuuriyhdistämö Interkult Kassandra, Messeniuksenkatu 6 A 1, 00250 Helsinki
 

TAIDEKURSSI: ARTE ES LO MEJOR

9-12 -vuotiaille
ma-pe 12.-16.6.2017 klo 10-14
Kokoushuone 1, Kulttuurikeskus Caisa
Mikonkatu 17, Helsinki
Taide on hauskaa! Tutustumme kierrätystaiteen tekemiseen, erilaisten materiaalien työstämiseen ja luomme yhdessä ison yhteisteoksen. Sivussa opimme myös espanjan kieltä tekemisen ja erilaisten pelien avulla! Taidekurssin ohjaa columbialaistaustainen taiteilija Paola Figuero. Kurssin opetuskielet ovat englanti ja espanja. Kurssi soveltuu parhaiten 9-12 -vuotiaille. Päivän aikana on evästauko - otathan omat eväät mukaan!
   

MUSIIKKIKURSSI: RYTMEJÄ, LAULUJA JA LEIKKEJÄ SENEGALISTA

7-10 - vuotiaille
ma-pe 5.-9.6.2017 klo 10-14
Olohuone, Kulttuurikeskus Caisa
Mikonkatu 17, Helsinki
Annetaan djembérumpujen rytmin viedä! Kurssia ohjaavat Momar Diop ja Cheick Cissokho, jotka tutustuttavat osallistujat länsiafrikkalaisen djemberummun saloihin ja opettavat cora-kielisoittimen alkeita. Jokaisella osallistujalla on oma rumpu, jota soitetaan yhdessä ringissä. Kurssilla tutustutaan myös erilaisiin leikkeihin, lauluihin ja kuunnellaan afrikkalaisia perinnetarinoita. Kurssin opetuskieli on suomi, mutta taiteilijat osaavat myös ranskaa, englantia ja wolofia! Kurssi soveltuu parhaiten 7-10 -vuotiaille. Päivän aikana on evästauko - otathan omat eväät mukaan!

Listietoja Interkultin kesälomakursseista

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin