Ohita navigaatio

6.4.2017

MC KOO julkaisee debyyttialbuminsa KOON MAAILMA keskiviikkona 12.4.

Levyn julkaisee Hikinauhat, pienlevy-yhtiö joka julkaissut muun muassa Pertti Kurikan Nimipäiviä. KOON MAAILMA julkaistaan CD:nä C-kasettina ja Diginä.

Levynjulkaisukeikka

Levynjulkaisua juhlitaan Kalliossa Cafe Mascotissa samana iltana Bad Habits -clubilla jossa MC KOO esiintyy. Illan avaa hyvässä nosteessa oleva rap -kollektiivi Aarnikotkat. Lisätietoja levynjulkkareista Facebookissa

KOON Maailma

KOON Maailma on monipuolinen ja hienosti eteenpäin rullaava kokonaisuus joka sisältää myös yhteiskunnallista sanomaa. Levyllä on yhdeksän kappaletta jotka kaikki erottuvat hyvällä tavalla toisistaan, mutta pitävät paketin kuitenkin yhtenäisenä ja raikkaana. MC KOO on sanoittanut biisinsä itse Lossi T: n avustamana ja tuotannosta vastaa tunnetut suomalaiset tuottajat kuten muun muassa Jake The Break, Staffro ja MDMA Numminen. Levyllä vierailee räppärit MC Hugo ja Lossi Turunen, sielukkaista lauluosuuksista vastaa vokalisti Lilli Aro sekä yhdessä kappaleessa  huutaa mukana Pertti Kurikan Nimipäivät.

MC KOO

MC KOO:n ensimmäinen sinkku Kuuma mimmi on kerännyt jo yli 215 000 kuuntelua Spotifyssa ja oli viraalilistan ykkösenä viime kesänä monta viikkoa. Youtubessa kappaleen musiikkivideo on kerännyt yli 90 000 katselua. Toinen 14.12. julkaistu Kolamies-singlen musiikkivideo on kiilannut Kuuman Mimmin ohi ja kerää katseluja ja ylitti juuri 160 000 katselukertaa.

MC KOO on Helsinkiläinen 25-vuotias räppäri. Hän ei ole antanut kehitysvammaisuuden hidastaa eikä haitata urapolkuaan, vaan on tehnyt musiikkia täydestä sydämestä jo 11 vuotta. Kyseessä on siis ainutlaatuinen ja laatuaan ensimmäinen kehitysvammaisen henkilön tekemä täyspitkä rap-levy Suomessa ja se on täyttä timanttia!!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Onni Pohjanpalo
onni.pohjanpalo(a)gmail.com
040 560 3330

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin