Ohita navigaatio

21.2.2017

Juhlista tasa-arvoista avioliittolakia ripustamalla Pyykkinaru!

Joen rannalla pyykkinaru, jossa erivärisiä vaatteita
Pyykkinaru-yhteisötaideteos. Kuva Turku Pridesta 2015. Taiteilijat: Heidi Lunabba ja Ilar Gunilla Persson. Kuvaaja: Heidi Lunabba. #pyykkinaru

Pyykkinaru on Heidi Lunabban ja Ilar Gunilla Perssonin yhteisötaidehanke, jossa sateenkaarenväristä pyykkiä ripustamalla osoitetaan ystävällistä suhtautumista LHBTQI-ihmisiin ja muihin vähemmistöihin.

Sinun pyykkinarusi on ele ystävällisen, avoimen ja hyväksyvän yhteiskunnan puolesta. Pyykkinarun avulla olet luomassa yhteiskuntaa, jossa kaikkien on helpompaa elää avoimesti itsenään.

Miten?

Viritä pyykkinaru sateenkaaren väreissä. Tekstiilien ei tarvitse olla yksivärisiä, pyykkinaru voi olla missä tahansa näkyvällä paikalla, ja osallistumisesi on tärkeämpää kuin täydellinen värisuora. Pyykkinaru voi olla myös esimerkiksi sateenkaaren värien mukaan järjestetty rivi kirjoja, värillisiä papereita, mukeja tai mitä tahansa erivärisiä esineitä.

Dokumentoi pyykkinarusi ja anna sille hashtag #pyykkinaru Instagramissa tai Twitterissä, jaa kuvia Facebookissa tai lähetä ne osoitteeseen rainbowtvattlina(a)gmail.com.

Lisää tietoa Pyykkinaru-yhteisötaideteoksesta

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin