Ohita navigaatio

20.2.2017

Tero Hetero, neljä bändin jäsentä ja Hildá
Tero Hetero ja Hildá. Kuva: Tomi Palsa

Hetero juhlii tasa-arvoista avioliittoa kovimmin

Setan ja Kulttuuria kaikille -palvelun Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä -hanke juhlistaa pian voimaan tulevaa tasa-arvoista avioliittolakia julkaisemalla musiikkivideon Tero Hetero feat. Hildá - Tahdon.

Tero Hetero feat. Hildá - Tahdon

Videolla halutaan haastaa kaikki työyhteisöt, kaveriporukat ja yksittäiset ihmiset juhlimaan ihmisoikeuksien edistymistä Suomessa tanssimalla videota varten tehty koreografia!

Haaste

Setan ja Kulttuuria kaikille -palvelun haasteessa pyydetään osallistujia kuvaamaan oma tanssi tai toteuttamaan kappaletta ja koreografiaa hyödyntävä Tahdon-flashmob. Videot jaetaan aihetunnisteilla #tahdon, #suomi100 tai #finland100.

1. Opettele kertosäkeen koreografia (opetusvideo YouTubessa)
2. Laita biisi soimaan ja tanssi koko koreografia. Voit myös hyödyntää yksittäisiä liikkeitä ja luoda oman kokonaisuutesi. Kuvaa lyhyt video tai ota valokuva.
3. Jaa videosi tai kuvasi ja haasta ystäväsi tai yhteistyökumppanisi mukaan! Käytä aihetunnisteita #tahdon ja #suomi100 tai #finland100. Lisäksi tägää Facebookissa @suomi100sateenkaarenvareissa.

Julkaistessasi kuvan tai videon varmistathan, että sinulla on kuvattavien lupa kuvan tai videon jakamiseen.

Tahdon-tanssihaaste Suomi 100 - Sateenkaaren väreissä -sivuilla

Kappaleen tekijät

Kappaleen taustalla ovat Niina Hartikainen, Henna Helasvuo, Hildá Länsman ja Lasse Turunen. Koreografia on Hilppa Lammen käsialaa. Videolla viittoo Silva Belghiti ja tanssijat ovat Svenska Teaternin ja Kansallisteatterin henkilökuntaa sekä teatteriryhmä Ursa Minorin näyttelijöitä. Videon on kuvannut Tomi Palsa, ohjannut Lasse Turunen ja leikannut Henna Helasvuo.

Tekstitykset

Tahdon-kappaleen sanoitukset on käännetty ruotsiksi ja pohjoissaameksi. Suomenkielisen, ruotsinkielisen tai saamenkielisen tekstityksen voi valita Youtube-videon asetuksista.

Lisätietoja kampanjasta ja Suomi 100 - Sateenkaaren väreissä -hankkeesta:


Rita Paqvalén
hankejohtaja
rita.paqvalen(a)cultureforall.fi,
p. 040 674 3528

Katriina Rosavaara
hankkeen taiteellinen johtaja
0405622314
katriina.rosavaara(a)gmail.com

Suomi 100 - Sateenkaaren väreissä verkkosivut

Tero Heteron tiedotus  ja haastattelupyynnöt:


Tomi Lindblom
tomi.lindblom(a)visualmedia.fi
p. 040 528 8485
www.terohetero.fi

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin