Ohita navigaatio

4.1.2017

Tapahtumia kaikille -oppaan kansi

Tapahtumia kaikille! -oppaasta tehdyn kyselyn tulokset julkaistu

Tapahtumia kaikille! – Opas saavutettavan kulttuurifestivaalin järjestämiseen on Kulttuuria kaikille -palvelun, Finland Festivals ry:n ja Lasipalatsin Mediakeskus Oy:n julkaisema käytännönläheinen tietopaketti. Opas on luettavissa Kulttuuria kaikille -palvelun verkkosivuilla.

Kulttuuria kaikille -palvelu toteutti keväällä 2016 yhteistyössä Finland Festivalsin kanssa pienimuotoisen kyselyn Tapahtumia kaikille! -oppaasta. Kysely suunnattiin kulttuurifestivaaleille ja -tapahtumille. Kyselyn tarkoituksena oli saada tietoa siitä, miten käyttökelpoisena ja hyödyllisenä festivaalit ja tapahtumat kokevat oppaan. Saatuja vastauksia hyödynnettään materiaaliemme kehittämisessä.

”Opas on erittäin hyvä ja luulisin, että suurten tapahtumien järjestäjät saavat siitä paljon hyötyä.”
(suora lainaus kyselyn vastauksesta)

Kyselyyn vastasi 13 tapahtumaa. Suurin osa vastanneista koki, että oppaasta oli ollut paljon tai jonkin verran hyötyä. Hyödyllisinä pidettiin esimerkiksi selkeitä toimintamalleja, liitteenä olevaa tarkistuslistaa ja linkkejä. Vastauksissa nousi esiin myös oppaan kattavuus. Kaksi vastaajaa oli sitä mieltä, että opas soveltuu parhaiten suurten tapahtumien käyttöön.

Kyselyn tulokset on julkaistu Kulttuuria kaikille -palvelun verkkosivuilla.

Kiitoksia kaikille kyselyyn vastanneille!

Lisätietoja:

Outi Salonlahti
outi.salonlahti(a)cultureforall.fi
puh. + 358 (0)40 963 9908

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin