Ohita navigaatio

22.3.2016

Toinen katse – ensi-ilta 1.4. Tampereella


Viihdytkö nahoissasi? Oletko koskaan haaveillut kaksosesta, joka kokisi kaiken samoin kuin sinä? Jos Meryl Streep voi esittää cp-vammaista ja saada oscarin, voiko vammainen esittää Meryl Streepiä ja saada siitä oscarin?

Ihmisen elämän ensimmäinen katse on äidin katse: varaukseton rakkaus. Toinen katse on yhteiskunnan katse. Kenet se hyväksyy leiriinsä?

Teatteri Siperia jatkaa ihmisläheisten teemojen äärellä, kun kevään uusi kantaesitys Toinen katse saa ensi-iltansa 1.4.2016. Esitys tarkastelee toiseuden, eriarvoisuuden, osallisuuden ja ulkopuolisuuden kysymyksiä.

Esityksen ohjaa ja dramatisoi teatteriohjaaja ja kirjoittaja Aino Kivi. Toinen katse toteutetaan yhteistyössä Tampereen kaupungin alaisuudessa toimivan kehitysvammaisten toimintakeskus Wärjäämön kanssa.

Esitys sopii kaikille niille, jotka ovat joskus kokeneet ulkopuolisuutta, kipua, yksinäisyyttä, fyysisiä tai henkisiä esteitä, mutta myös ystävyyttä, rajojen ylittämistä, esteiden voittamista sekä puhdasta iloa. Tule kokemaan keisari Wilhelm Wammainen ja altavastaajien vallankumous!

Tämän jälkeen katseesi ei enää ole sama.

Esityspaikka

Teatteri Siperia, Hämeenpuisto 28 D, 4. kerros, Tampere

Kaikki esitykset

Esityksiä huhtikuussa 2016, katso esityskalenteri Teatteri Siperian sivuilta

Liput

Liput myynnissä Lippupisteellä

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt

Venla Moisala, Siperian teatteriyhdistys ry
050 514 6800, venla(a)teatterisiperia.net
Toinen katse Teatteri Siperian sivuilla

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin