Ohita navigaatio

23.2.2016

Turun seudulla asuva, tule suunnittelemaan gaykätköjä! Viim. ilm. 26.2.

Gaykätkö on yhteisöllinen taideteos, joka lainaa muotonsa ja rakenteensa suosituksi tulleesta geokätköharrastuksesta. Gaykätkössä etsitään GPS-satelliittipaikannuksen avulla eri paikkoihin piilotettuja kätköjä, jotka kertova Turun LGBT-yhteisölle merkityksellistä paikoista, kokemuksista ja tapahtumista.

Etsimme osallistujia suunnitteluryhmään, joka pohtii ja kartoittaa teokseen tulevia paikkoja. Suunnitteluryhmään ovat tervetulleita kaikki Turun seudun asukkaat, jotka kokevat LGBT-asiat itselleen tärkeiksi. Suunnittelu ja toteutus tapahtuu maalis–toukokuun aikana 1–2 kertaa viikossa tapahtuvissa tapaamisissa.

Yhteisöllinen taideteos

Gaykätkö on kuvataiteilijoiden Kalle Hammin ja Dzamil Kamangerin yhteisöllinen taideteos, joka toteutetaan VASTAAN+OTTO yhteisötaiteen triennaaliin kevään 2016 aikana. Teos julkistetaan triennaalin yhteydessä, jolloin yleisöllä on mahdollisuus osallistua kätköjen etsimiseen.

Ilmoittautuminen

Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä täysi-ikäistä ilmoittautunutta. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta geokätköilystä.
Ilmoittaudu 26.2.2016 mennessä sähköpostilla silja.pasila(a)koneensaatio.fi, tai tekstiviestillä numeroon 040 510 8276.

Ensimmäinen tapaaminen

Perjantaina 4.3. klo 17–19, Kirjakahvila, Brinkkalan piha, Turku

Lisätietoja

Silja Pasila silja.pasila(a)koneensaatio.fi, puh. 040 510 8276

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin