Ohita navigaatio

18.2.2016

Seminaari: Monikielisyys ja taide, Helsinki 3.3.

Monikielisyys on luovuutta ja luovuus monikielistä

Mitä tapahtuu, kun monikielisyys ja taide kohtaavat? Mitä uutta syntyy, kun taidetta tehdään monella kielellä? Millaisia kokemuksia kertyy? Millä eri tavoin taide voi ilmentää monikielisyyttä? Entä voiko monikielisyydestä tulla taidetta? Miten taiteen avulla voidaan edistää kielellistä monimuotoisuutta? Lämpimästi tervetuloa pohtimaan näitä ja muita kysymyksiä seminaariin ja verkostoitumistilaisuuteen 3.3.!

Raportin julkistus

Tilaisuudessa julkistetaan Kulttuuripoliittisen tutkimuksen edistämissäätiön (Cupore) raportti, jossa analysoidaan 58:aa Koneen Säätiön rahoittamaa Monikielisyys ja taide -hanketta.

Paneelikeskustelu

Paneelikeskustelussa pohditaan, miten kielellinen monimuotoisuus kuuluu ja näkyy suomalaisella taiteen kentällä. Panelisteja ovat eri taiteenaloja edustavat Roxana Crisólogo, Irma Hirsjärvi, David Kozma ja Nathan Thomson, ja puheenjohtajana toimii teatterinjohtaja Dan Henriksson. He viitoittavat tietä tulevaisuuden monikieliseen Suomeen. Tilaisuudessa esiintyvät runoilijat Nzar Kwestani ja Juha Kulmala sekä muusikko, säveltäjä Anne-Mari Kivimäki.

Satakielikuukausi

Tilaisuus on osa Satakielikuukautta: Satakielikuukauden verkkosivut

Seminaarien tiedot

Aika: Torstai 3.3.2016 16:30–19:00
Paikka: Caisan sali, Mikonkatu 17 C / Vuorikatu 14, Helsinki
Kielet: suomi ja englanti
Järjestäjät: Kulttuuripoliittisen tutkimuksen edistämissäätiö (Cupore) ja Koneen Säätiö

Ilmoittautuminen

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 25.2. mennessä Koneen säätiön verkkosivuilla

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin