Ohita navigaatio

18.2.2016

Tervetuloa mukaan Kaikki sateenkaaren värit Näkyväksi! -yhteisötaideprojektiin

Kaikki sateenkaaren värit Näkyväksi! -yhteisötaideprojekti on suunnattu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville 50+ vuotiaille.

Kaikki sateenkaaren värit Näkyväksi! -yhteisötaideprojekti on suunnattu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville 50+ vuotiaille. Projektin tavoitteena on yhteisöllisen sekä omakuvallisen taidetyöskentelyn avulla tuoda yli 50-vuotiaat näkyväksi. Omakuvallisessa valokuvatyöskentelyssä kunnioitetaan jokaisen omaa itsemäärittelyoikeutta ja osallistuja saa itse päättää miten itsensä esittää.

Osallistumiseen ei tarvitse mitään erityistaitoja, jokainen on tervetullut mukaan. Projektin tuotoksena syntyneet omakuvat tulevat esille näyttelyn muodossa sekä nettisivuille ja mahdolliseen painettuun julkaisuun vuoden 2016 aikana.

Ohjaaja

Projektin ohjaajana toimii kuvataiteilija, kuvataideterapeutti Marjukka Irni. Projekti on osa Irnin opinnäytetyötä Soveltavan taiteen yamk-tutkintoon Turun Ammattikorkeakouluun.

Projektin toteutus

Projekti toteutetaan ensisijaisesti Turun alueella tammikuun-kesäkuun 2016 aikana. Työskentely aloitetaan ryhmätapaamisilla 1-2 kuukaudessa sekä myöhemmin valokuvatyöpajoilla jokaisen osallistujan kanssa erikseen sovittuina ajankohtina.

Seuraava tapaaminen

Olet lämpimästi tervetullut seuraavaan tapaamiseen, joka on lauantaina 20. helmikuuta klo 12- 15 Turussa Setan toimistolla osoitteessa Eerikinkatu 22b B 20. Ilmoittauduthan tapaamiseen sähköpostilla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: kaikkisateenkaarenvarit(a)gmail.com

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin