Ohita navigaatio

27.1.2016

Viittomakielisen palvelun symboli

Radio freeHAM ottaa HAMin haltuun perjantaina 29.1. - mukana viittomakielen tulkkaus

Vuoden 2016 ensimmäisen ilmaisillan kunniaksi HAM eli Helsingin kaupungin taidemuseo tarjoaa kävijöilleen salaisuuksia ja sananvapautta. FreeHAM-iltaa vietetään perjantaina 29.1. klo 16–19.

HAMin maksuttomat freeHAM-illat antavat kävijöille mahdollisuuden kokea taidemuseo uudella tavalla. Tulevana perjantaina kuultavissa on ainutkertainen radiolähetys, jossa ovat äänessä Aira Samulin, Katja Ståhl, Jari ”Bull” Mentula,Laura Lindstedt, Iisa, Herra Ylppö sekä Ali Jahangiri.

HAM on antanut radiolähetyksen tähdille sananvapauden kertoa asiasta, jonka he ovat aina halunneet sanoa ääneen mutta eivät ole syystä tai toisesta voineet.

Mukana viittomakielen tulkkaus

Radio freeHAM tuotetaan yhteistyössä Creatin kanssa. Toimittaja Luca Gargano koostaa tunnustuksista lähetyksen, jonka voi kuulla vain ja ainoastaan HAMissa perjantaina 29.1. klo 16–19. Lähetystä voi kuunnella langattomien kuulokkeiden kautta tai seurata Mireal Oy:n toteuttaman viittomakielisen simultaanitulkkauksen välityksellä.

freeHAM-illat

HAM järjestää kävijöille maksuttoman freeHAM-illan pääsääntöisesti jokaisen kuukauden viimeisenä perjantaina klo 16–19. Vuoden 2015 ilmaisilloissa vieraili kolmen tunnin aikana keskimäärin noin tuhat kävijää.

Lisätietoja HAMin kotisivuilta

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin