Ohita navigaatio

26.8.2014

Kolmannet Integroidun Tanssin ja Teatterin Päivät järjestetään Turussa 29.-31.8.2014

Integroidun Tanssin ja Teatterin Päivät järjestetään Turussa nyt kolmatta kertaa. Kolmipäiväisessä tapahtumassa nuorten toiminta- ja kulttuuritalo Vimmassa sekä Hansatorilla esiintyy integroidun tanssin eturivin ammatti- ja harrastajaryhmiä. Yleisöesitykset ovat maksuttomia koko perheen tapahtumia. Lisäksi päiviin sisältyy työpajoja.

Poimintoja ohjelmistosta: lauantaina 30.8 klo. 18.30 Integroidun Taiteen Ilta, Vimma, (os. Aurakatu 16). Ohjelmistossa muun muassa Irlannin johtava integroidun tanssin ryhmä Croi Glan ja David Bolgerin koreografia On the Wall, kotimaisen Kaaos Companyn esitykset Shadowlands ja Shove the bush sekä Kiki Hawaijin burleskiesitys Dumbo.

Sunnuntaina 31.8 klo. 12 Integroidun Tanssin karnevaalit (os. Hansatori, Yliopistonkatu 20). Luvassa on integroidun tanssin ryhmien esityksiä sekä Samba Carioca -tanssityttöjen ja lyömäsoitinryhmän brasilialaisia rytmejä.

Lisätiedot, tarkempi ohjelma ja ilmoittautumiset työpajoihin: Olli Nordberg/ olli.nordberg(a)kynnys.fi/ +358 45 7732 414

ittp.eu
facebook.com/ittp.eu

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin