Ohita navigaatio

22.8.2014

Kuudes VAKU -näyttely lokakuussa Turussa

Kuudes vammaisten valtakunnallinen kuvataidenäyttely VAKU järjestetään Turussa 24. - 26.10.2014. Näyttelyn pääjärjestäjä on Wäinö Aaltosen Seura, jonka yhteistyökumppanit ovat Invalidiliitto ja Turun Messukeskus Oy.

Näyttelyn teemaksi on valittu "Nainen". Wäinö Aaltosen Seura yhteistyökumppaneineen kutsuu kaikki vammaiset taiteen tekijät osallistumaan näyttelyyn.

Vammaistaiteilijat ovat lähettäneet jokaiseen näyttelyyn kiitettävästi töitään. Yleisö ja media ovat osoittaneet vahvasti kiinnostusta näyttelyitä kohtaan. Näyttelyt ovat olleet esillä niin lehdistössä ja televisiossa. Näyttelyihin on osallistunut satoja vammaisia taiteen tekijöitä. Saman innostuksen ja kiinnostuksen toivomme jatkuvan Turussa. Näyttelyn jury valitsee näyttelyyn osallistuvien keskuudesta vuoden 2014 vammaistaitelijan.

Yksittäinen taiteilija voi lähettää näyttelyyn korkeintaan kaksi taideteosta, joista näyttelyn jury ja kuraattori valitsevat näyttelyn ripustukseen tulevat työt. Teosten pitää olla perillä Turussa viimeistään perjantaina 17.10.2014. Teosten toimitusosoite: Hilkka Huotari, Kemppilänkatu 3 A 9, 20240 Turku.

Tarkemmat toimintaohjeet näyttelyyn osallistumiseen ovat esimerkiksi osoitteessa kuurosokeat.fi/ajankohtaista

Kuraattori Hilkka Huotari antaa mielellään lisätietoja näyttelyyn liittyen: 0500-936767 tai hilkka.huotari(a)pp2.inet.fi

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin