Ohita navigaatio

19.8.2014

Paljon ihmisiä istuu salissa, edessä lavalla istuu neljä naista rivissä

"Hard Money" kiinnosti taiteilijoita

Yli 40 taiteilijaa ja kulttuurialan ammattilaista kokoontui Hard Money -tapahtumaan 14.8.

Apurahat ja projektiavustukset ovat elinehto useimmille taiteilijoille, mutta apurahojen hakeminen ei ole helppoa. Catalysti-yhdistys, Kulttuurikeskus Caisa, Taiteen edistämiskeskus, Sivuvalo-hanke ja Kulttuuria kaikille -palvelu järjestivät transkulttuurisille taiteilijoille apurahahaun tueksi tilaisuuden "Taiteilijan ABC - Hard Money" 14.8. Tavoitteena oli antaa yksityiskohtaisia neuvoja, tukea ja opastusta ammattitaiteilijoille apurahojen hakemiseen.

Neljä naista istuu rivissä, yhksi puhuu mikrofoniin
Anna Talasniemi, Viivi Seirala, Riikka Åstrand ja Anna von Bagh

Iltapäivä jakaantui kahteen osaan, joista ensimmäisessä erilaiset apurahoja jakavat organisaatiot esittäytyivät. Riikka Åstrand Myrsky-hankkeesta, Viivi Seirala Taiteen edistämiskeskuksesta, Anna Talasniemi Koneen säätiöstä ja Anna von Bagh Helsingin kaupungin kulttuurikeskuksesta vastasivat taiteilijoiden kysymyksiin.

Seuraavaksi taiteilijat saattoivat valita osallistua kahteen kolmesta eri klinikasta. Klinikoiden aiheina olivat ansioluettelot, biografiat ja portfoliot, budjetit sekä projektisuunnitelmat. Klinikoita ohjasivat Edwina Goldstone, Roxana Crisologo, Anki Hellberg-Sågfors, Outi Korhonen, Jaana Lindman, Rita Paqvalén, Tomi Purovaara ja Outi Salonlahti.On selvää, että tällaisille työpajoille on paljon kysyntää. Tilaisuus oli täyteen varattu, ja taiteilijat pitivät päivää hyvin hyödyllisenä.

Seuraava Hard Money-työpajapäivä pidetään 18.9.

Paljon ihmisiä istuu hämärässä salissa

Kuvat: Outi Salonlahti
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin