Ohita navigaatio

13.8.2014

Hae Saaren kartanon residenssiin - hakuaika umpeutuu 31.8.

Saaren kartanon residenssi on eri alojen taiteilijoiden ja tutkijoiden rauhallinen työskentely-ympäristö ja hedelmällinen kohtauspaikka. Residenssi on osittain esteetön.

Residenssi tarjoaa syys-huhtikuussa suomalaisille ja ulkomaisille eri alojen taiteilijoille, kriitikoille ja kääntäjille mahdollisuuden kahden kuukauden mittaiseen intensiiviseen työskentelyjaksoon rauhallisessa maaseutuympäristössä. Myös taiteilijaryhmät voivat hakea tiloja käyttöönsä määräajaksi touko-elokuussa.

Residenssivierailla on käytössään asunto ja työhuone, ja heille maksetaan työskentelyapurahaa 2 300 tai 2 600 euroa/kk. Ryhmät voivat hakea oleskelun ajaksi ryhmäresidenssitukea.

Hakuaika vuodelle 2015 on 1.-31.8.2014.

Residenssin esteettömyys:

Yksi asunnoista on perusremontin yhteydessä muutettu esteettömäksi, ja siinä on keittiö, esteetön WC sekä kolme huonetta. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa ja sinne on luiska. Navettarakennuksen työtilat ovat myös esteettömiä (mm. tanssisalissa on luiska ja suihkutilaan ja WC:hen mahtuu pyörätuolin kanssa) ja sinne myös tullaan tekemään lisää parannuksia lähivuosina. Lisätietoja voit kysyä Saaren kartanon toimistosta.

Lisätietoja residenssihausta

koneensaatio.fi/fi/kartano/hakeminen

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin