Ohita navigaatio

23.6.2014

Jeppis Priden logo. Violettivalkoinen pelastusrengas, jossa lukee ylhäällä

Oikeus kulttuuriin! 25.7. Pietarsaari

Kulttuuri on ihmisoikeus, mutta kuinka avointa on kulttuuri sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöille? Kenen näkemys ohjaa, kuka saa olla mukana ja kuinka hyvin eri vähemmistöjen perspektiivit ja tarpeet huomioidaan kulttuurin ja taiteen kentällä? Ja miltä näyttää tilanne kulttuurin alueella Pohjanmaalla?

Jakobstads gymnasium/Pietarsaaren lukio, Koulukatu 20, suuri auditorio
25.7. klo 14.00-15.30


Tervetuloa osallistumaan paneelikeskusteluun kulttuurista ihmisoikeutena! Keskustelun yhteydessä esitellään myös tuore raportti "Hurjan paljon enemmän queer!" - Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen toiveita ja kokemuksia liittyen taide- ja kulttuuritarjontaan (Kultur för alla 2014, sv. ung. "Jättemycket mer queer!" - HBTQ-publikens önskemål gällande och erfarenheter av konst- och kulturutbudet).

Paneeliin osallistuvat kulttuurisihteeri Marja-Leena Pitkäaho (Pietarsaari), museopäällikkö Selma Green (Pohjanmaan museo, Vaasa) ja kirjastokonsultti Päivi Jokitalo. Paneelikeskustelua johtaa toiminnanjohtaja Rita Paqvalén (Kulttuuria kaikille).

Tilaisuus on kaksikielinen.

Saavutettavuus

Pietarsaaren lukio on esteetön ja talossa on esteetön hissi.
Esteetön sisäänkäynti (luiskalla varustettu) on lukion sisäpihalla. Sisäpihalle pääsee osoitteesta Koulukatu 20. Esteettömiä autopaikkoja ei ole, mutta auton voi jättää sisäpihalle lähelle esteetöntä sisäänkäyntiä.
Suuri auditorio on sijaitsee katutasolla ja siellä on pyörätuolipaikkoja. Auditoriossa ei ole induktiosilmukkaa.
Auditorion ulkopuolella on esteetön wc.

Järjestäjät

Kulttuuria kaikille, Taiteen Edistämiskeskus & Jeppis Pride

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin