Ohita navigaatio

9.5.2014

Ajankohtaista-osion teemakuva

Butoh-työpaja Ken Main kanssa la 24.5. klo 11-18

DanceAbility Finland kutsuu sinut tutustumaan Butoh-tanssin kiehtovaan maailmaan lauantaina 24.5. klo 11-18. Voit osallistua koko työpajaan tai vain aamu-/iltapäiväsessioon (a 3 t). Opettajana toimii Ken Mai, joka on harrastanut yli 20 vuotta Butoh-tanssia sekä esiintyjänä että opettajana.

Butoh syntyi Japanissa 1960-luvulla. Käyttämällä improvisaatiota ja mielikuvia se heijastaa elämän kaikkia puolia, niin valoisia kuin varjoisiakin ja muuntuu kuvatessaan ihmisyyden eri muotoja.

Ken Mai keskittyy ihmisen luonnollisiin liikkeisiin, ääniin sekä meditatiiviseen liikekieleen, joka pohjaa kaikkiin seitsemään elementtiin luonnossa. Havainnoimmalla kehoa, mieltä, hengitystä, aisteja ja tunteita voidaan löytää näkyvän liikkeen piilevä energia.

Aika: lauantai 24.5. klo 11-18
Paikka: Zodiak - Uuden tanssin keskus B2 (klo 11-14) ja C4 (klo 15-18). Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, Helsinki.
Tilat ovat esteettömät, sisäänpääsy B2-studioon B-portaan viereisellä tavarahissillä 2. kerrokseen ja C4-studioon C-portaan hissillä 4. kerrokseen.
Hinta: 28€/koko työpaja, 16€/1 sessio, maksu työpajassa käteisellä.

Tämä kaikille soveltuva Butoh-työpaja on englanninkielinen, mutta tulkataan tarvittaessa. Sitova ilmoittautuminen sähköpostilla info(a)danceabilityfinland.com ma 19.5. mennessä.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin