Ohita navigaatio

9.5.2014

Ota IHME -teos ohjelmaasi

"Toivottavasti True Finn -elokuva näytetään Suomen kouluissa ja muissa oppilaitoksissa sekä eri paikkakunnilla." - ote yleisöpalautteesta

IHME-nykytaidefestivaalin tämän vuoden tilausteos, israelilaisen Yael Bartanan taide-elokuva True Finn - Tosi suomalainen määrittelee suomalaisuutta uudelleen. Teos on herättänyt maailmanensi-illastaan lähtien runsaasti keskustelua.

Taide- ja monikulttuurisuuskasvatuksen käyttöön soveltuva teos on katsottavissa Yle Areenassa maailmanlaajuisesti vielä heinäkuun loppuun asti. Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus esittää Suomessa tuotettua, korkealaatuista nykytaidetta suurelle yleisölle.

Elokuvan rinnalle museopedagogi Kaija Kaitavuori on laatinut teoksesta ja sen teemoista opetusmateriaalin. Materiaali on tehty ajatellen opettajia ja taidekasvattajia, mutta se sopii kenelle tahansa teoksesta kiinnostuneelle.

Aineisto on saatavilla sähköisessä muodossa festivaalin verkkosivuilta. Lähetämme materiaalin mielellämme sinulle myös painettuna. Esitteitä voi tilata osoitteesta info@ihmefestival.fi.

Oletko jo nähnyt Yael Bartanan teoksen? Elokuvasta voi antaa palautetta 31.7. asti. Palaute on meille erittäin tärkeää, sillä haluamme kehittää toimintaamme. Olemme myös todella iloisia, jos voit jakaa tietoa teoksesta omille verkostoillesi.

Suorat linkit:


True Finn -elokuva Yle Areenassa: http://areena.yle.fi/tv/2224925

Palautetta elokuvasta: https://www.surveymonkey.com/s/7HXMYFX

Opetusmateriaalit verkossa: http://www.ihmefestival.fi/osallistu/opetusmateriaali/

IHME-nykytaidefestivaali verkossa: http://www.ihmefestival.fi

Lisätiedot:


Kulttuurituottaja Kati Pelkonen, kati.pelkonen(a)ihmefestival, p. 045 235 0080

IHME-nykytaidefestivaali / Taidesäätiö Pro Arte

Taidesäätiö Pro Arte haluaa edistää taidetta demokraattisessa yhteiskunnassa, tärkeänä osana ihmisten elämää ja arkea. Säätiön tarkoituksena on edistää kuvataiteen asemaa ja näkyvyyttä sekä kehittää sen yleisösuhdetta ja saavutettavuutta.

Säätiön toiminta on kansainvälistä ja suunnattu kaikille kulttuurista kiinnostuneille. Säätiö tuottaa vuosittaisen IHME-nykytaidefestivaalin, johon sisältyy valitun taiteilijan teos julkisessa tilassa, keskustelua ja taidekasvatushankkeita teokseen liittyen.

Ystävällisin terveisin,

Kati Pelkonen

Kulttuurituottaja/Producer

IHME Contemporary Art Festival

Pro Arte Foundation Finland

Kalevankatu 4, 2nd floor

00100 Helsinki

tel. +358 (0)45-2350080

email: kati.pelkonen(a)ihmefestival.fi

www.ihmefestival.fi

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin