Ohita navigaatio

6.5.2014

Ajankohtaista-osion teemakuva

Cross Over 2014

Vammaispoliittisen taiteen festivaali tulee taas 5.-8.6.!

Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry järjestää yhteistyössä Näkövammaisten Kulttuuripalvelun, Kynnys ry:n sekä Kapsäkki osuuskunnan kanssa Cross Over -festivaalin 5.-8.6 Kaapelitehtaan Pannuhallissa. Tapahtuma järjestetään jo seitsemättä kertaa.

Cross Over on tapahtuma, jossa vammaiset ja ei-vammaiset taiteentekijät tuovat esiin taidettaan. Kysymyksessä on taiteilijoiden poikkitaiteellinen juhla ja kannanotto korkeatasoisen vammaispoliittisen taiteen näkyvyyden ja arvostuksen lisäämiseksi. Luvassa on monenlaista ohjelmaa, teatteria, tanssia, kirjallisuutta, kuvataidetta ja musiikkia.

Tällä kertaa festivaaleilla nousee esiin erityisesti laadukas teatteri. Mukana ovat muun muassa Pekka Heikkisen palkittu monologi Näillä mennään, Näkövammaisten teatterin kuvailutulkattu Mestari ja Margarita sekä Tarja-Liisa Qvintuksen ohjaus HOTAA!!! - Kari Hotakaisen runoja ja proosaa. Esiintymisvuoronsa saavat myös vanhat tutut Pertti Kurikan nimipäivät ja Kari Peitsamo. Lisäksi ohjelmistossa on ainakin runokahvila sekä keskustelua taiteilijoiden kanssa ja muita yllätyksiä. Esitysten ohella festivaaleilla järjestetään taidetyöpajoja.
 
Festivaalin päivittyvän ohjelman löydät osoitteesta: eucreafinland.org/crossover/ohjelma

Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry on kansainvälinen vammaisten ihmisten luovuutta edistävä verkosto, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1997 lähtien. Yhdistys edistää vammaisten henkilöiden mahdollisuuksia käyttää kulttuuripalveluja.

Pannuhalli on esteetön tapahtumapaikka.

Festivaalille on vapaa pääsy, tervetuloa!

Osoite: Kaapelitehdas / Pannuhalli,
Tallberginkatu 1, T-rappu,
00180 Helsinki.

Lisätietoja tapahtumasta:
Ismo Helén, Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry
p. 050-3543979 / ismo.helen(a)kolumbus.fi

Haastattelu- ja kuvapyynnöt:
Sanni Purhonen
sanni.purhonen(a)eucreafinland.org

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin