Ohita navigaatio

25.4.2014

Kultturellia! - vähän erilainen kulttuuritapahtuma Tampereella 6.-7.6.2014

Tampereella kesäkuun alussa pidettävä Kultturellia! -tapahtuma jatkaa kehitysvammaisten kulttuuripäivien perinteitä, mutta samalla niitä monin tavoin uudistaen. Luvassa on monipuolinen, kaikille avoin ja esteetön tapahtumakokonaisuus aivan Tampereen keskustassa!

Kultturellia! -tapahtuman kävijöillä on tilaisuus tutustua maamme kehitysvammaisten taiteen ja kulttuurin kiinnostavimpiin tekijöihin, esityksiin ja ilmiöihin samassa tapahtumassa.

Tampereella nähdään viime aikoina niin Suomessa kuin kansainvälisestikin mainetta niittäneitä taiteilijoita, kuten Hammond-urkuri Kalle Salonen, Kaarisillan kuvataiteilijat tai Pertti Kurikka, joka tällä kertaa nousee lavalle hätkähdyttävässä Kalevi Helvetin hahmossa.

Tapahtuman avaa perjantaina 6.6. järjestettävä iltapäivän mittainen kulttuuriseminaari. Perjantai-illan 6.6. Pilke Stay up late -konsertissa Tullikamarilla esiintyvät Kalle Salosen lisäksi Sini Sabotage, Kuningasidea ja Vimmart All Stars. Konsertin tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen.

Lauantaina 7.6. on monipuolisen ohjelman lisäksi tarjolla yli 20 erilaista taitopajaa, missä osallistujat pääsevät tutustumaan eri taiteenlajeihin ja kokeilemaan uudenlaisten asioiden tekemistä.

Tapahtuman keskuspaikkana toimii Tullikamarin kulttuurikeskus. Kultturellia! -tapahtuman keskeisenä teemana on kaikenlaisten raja-aitojen poistaminen; mukana on yhtä lailla vammaisia kuin vammattomiakin taiteilijoita. Kultturellia! on erilaisuuden juhla!

Tapahtuman kotisivut ja ohjelma sekä ilmoittautumiskaavakkeet löytyvät osoitteesta www.kultturellia.fi.

Tapahtuman järjestävät

Kehitysvammaisten palvelusäätiö ja KVPS Tukena oy. Tutustu tapahtuman esitteeseen osoitteessa http://www.kvps.fi/images/tiedostot/Tapahtumat/Kultturellia-ohjelma-06-07-2014.pdf.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin