Ohita navigaatio

9.4.2014

Ajankohtaista-osion teemakuva

Monikulttuurinen Suomi - Valokuvauskilpailu

Suomesta on tulossa yhä monikulttuurisempi. Mitä se sinulle tarkoittaa? Mitä hyötyjä siinä näet? Miten monikulttuurisuus voi tehdä Suomesta paremman paikan elää?

Näytä meille monikulttuurisen yhteiskunnan positiiviset puolet!

Lähetä kuva 18.4.2014 mennessä tiedostona tai linkkinä (jos valokuva on esim. omassa blogissasi/nettisivuillasi) sähköpostiimme info(a)yeesi.fi. Laita viestiin myös koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Nimeä kuvasi tai liitä siihen lyhyt kuvaus, mistä kuvassa on kyse.

Äänestäminen aikavälillä 21.4 - 15.5.2014

Kuvat ja äänestys Yeesin nettisivuilla:www.yeesi.fi/valokuvakilpailu

Äänestää voi kuka vain!

Palkinnot

Kolme eniten äänestettyä kuvaa pääsevät osaksi Mental Health Art Week taidenäyttelyä galleria Kaarisiltaan 19.5.2014 - 30.5.2014 ja kuvaajat palkitaan yllätyskonserttilipuilla!

Äänestäjien kesken arvotaan kolme leffalippua.

Säännöt ja oikeudet

1. Kuvien on oltava hyvän maun mukaisia.

2. Kuvaaja on vastuussa kuvan sisällöstä ja jos kuvassa esiintyy tunnistettavasti henkilö, on tältä oltava lupa kuvan käyttöön. Jos kuvassa esiintyy alle 13-vuotias on lupa oltava vanhemmilta.

3. Osallistumalla kilpailuun kuvaaja antaa järjestäjälle täydet oikeudet käyttää kuvaa Monikulttuurinen Suomi -valokuvakilpailuun liittyvissä julkaisuissa kaikissa medioissa. Kilpailuun lähetettyjä kuvia ei tulla antamaan kolmansien osapuolien käyttöön.

Kuvia ei myöskään käytetä järjestäjän omiin mainonta- ja markkinointitarkoituksiin.

http://www.yeesi.fi/valokuvakilpailu/

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin