Ohita navigaatio

2.4.2014

Ajankohtaista osion kategoriakuva

Kulttuuripalveluja kaikille - Työpajat ja seminaari kulttuurialan ammattilaisille

British Councilin tavoitteena on lisätä kulttuuripalveluiden saavutettavuutta laajan diversiteettinäkemyksen mukaisesti. Koulutus tuo uusinta brittiläistä osaamista erilaisia kulttuuripalveluja tuottavien ammattilaisten käyttöön, auttaa jakamaan hyviä käytäntöjä Suomesta ja Britanniasta sekä verkottaa alan toimijoita.

Kenelle?

Kaikille kulttuurisia sisältöjä ja palveluja tuottaville tahoille

Johtotehtävissä, sisällöntuotannossa sekä yleisötyössä toimiville, mutta myös muut kulttuurialan ammattilaiset hyötyvät koulutuksesta

Vapaa pääsy

Toteutettu opetus- ja kulttuuriministeriö tuella

Osallistava työpaja: Planning inclusive cultural services - Engaging new audiences

6. ja 7.5.2014 klo 9-17, Tampere-talo

Saavuta kulttuuripalvelujen ulottumattomiin jäävät yleisöt. Työpajassa opit uusia tapoja, yhteistyömalleja ja käytänteitä, joiden avulla tavoitat uusia yleisöjä ja osallistat heitä palvelujen kehittämiseen.

Kaksi samansisältöistä työpajaa järjestetään 6. ja 7.5.2014 klo 9-17, valitse päivistä itsellesi sopiva. Kumpaankin työpajaan mahtuu 30-40 osallistujaa.

Työpajan oheismateriaalina on British Councilin vuonna 2013 tuottama opaskirjanen kulttuuripalveluiden yhdenvertaisuuden parantamiseksi. Tutustu ennakkomateriaaliin ennen koulutusta osoitteessa: britishcouncil.fi/society/publications.

Työpajan kouluttajat

Maria Lyytinen

Kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen kouluttaja, FM

Maria Lyytinen on helsinkiläinen kääntäjä ja kouluttaja, joka on työskennellyt British Councilin useissa kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen ohjelmakokonaisuuksissa sekä kouluttajana että suunnittelijana vuodesta 2008 lähtien.Maria toteutti keväällä 2013 Yhdenvertaisuus kulttuuripalvelujen ytimessä -projektin kulttuurienväliseen vuorovaikutukseen keskittyvät työpajat ja kirjoitti British Councilin samaan tematiikkaan pureutuvan opaskirjan niitä koskevat osuudet.

Sarah Bagshaw

British Council

Sarah Bagshaw on johtanut British Councilin useita kulttuurivaihdon projekteja koulutuspolitiikan, koulujen yhteistyön ja kansainvälisen verkostoitumisen sekä kuvataiteen ja kulttuurin johtamisen alalla.Parhaillaan hän johtaa EU-rahoitteista ohjelmaa, jonka tavoitteena on jalkauttaa parhaita käytäntöjä vammaisten taiteilijoiden kulttuurituotantoon.

Vuodesta 2008 lähtien Sarah on toiminut aktiivisesti British Councilin kulttuurityön tasavertaisuus- ja monimuotoisuustyössä Global Diversity Networkissa.

Kulttuuripalveluja kaikille -seminaari

26.5.2014, Tampere-talo

Kansainvälisessä Kulttuuripalveluja kaikille -seminaarissa käsitellään samaa teemaa eli kulttuuripalvelujen saavutettavuutta. Seminaarin puhujat ovat yleisö- ja yhdenvertaisuustyön ammattilaisia Britanniasta ja Pohjoismaista.

Lisätietoja seminaarista ja ilmoittautumislinkki seuraa myöhemmin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viim. 17.4. työpajoihin osoitteeseen jaana.eskola(a)britishcouncil.fi.

Mainitse viestissäsi, kumpaan työpajaan haluat osallistua ja ilmoita mahdollisista erityistarpeista (saavutettavuuskysymykset, erityisruokavaliot tms.).

Koulutusten kielenä on englanti. Kaikki tilaisuudet järjestetään Tampere-talossaesteettömissä tiloissa. Koulutus on osallistujille maksuton ja siihen sisältyy kahvi- ja lounastarjoilu päivän aikana.

Lisätietoa:

Jaana Eskola
Project Manager Arts
British Council Finland
jaana.eskola(a)britishcouncil.fi
Tel. +358 50 3821 539

Hanna Klinge
Country Director
British Council Finland
hanna.klinge(a)britishcouncil.fi
Tel. +358 40 5548 365

British Council on Britannian kansainvälinen kulttuurisuhdeorganisaatio, jonka päämääränä on rakentaa kaikkia osapuolia hyödyttäviä suhteita, verkostoja ja yhteistyötä kansainvälisillä areenoilla.

British Council on vuodesta 2007 johtanut kulttuurienväliseen dialogiin sekä johtamis-vuorovaikutustaitojen kehittämiseen keskittyvää kansainvälistä ohjelmaa, joka perustuu osallistavaan metodiin.

Organisaation omaan yhdenvertaisuusmalliin voi tutustua osoitteessa www.britishcouncil.fi.

Koulutuksen ohjelma

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin