Ohita navigaatio

27.2.2014

Valoa idästä - Stoa täyttää syksyllä 30 vuotta

Yleisön toivotaan osallistuvan juhlasyksyn suunnitteluun

Helsingin ensimmäinen kulttuurin monitoimitalo Stoa täyttää syksyllä 2014 jo 30 vuotta. Koko syksy tulee olemaan yhtä juhlaa ja varsinainen syntymäpäivä on 26.10. Syksyn ohjelmistoa suunnitellaan parhaillaan ja juhlasyksyn ohjelmistosuunnitteluun kaivataan myös asiakkaiden panosta. Miten sinä tai yhteisösi haluaisitte syksyn aikana juhlia Stoaa? Mitä haluaisit nähdä, kokea tai tehdä, miten osallistua? Tehdään ikimuistoinen juhlasyksy. Juhlitaan yhdessä mennyttä ja tulevaa!

Voit osallistua juhlasyksyn suunnitteluun neljällä tavalla

1) Voit lähettää ehdotuksesi toivomastasi esiintyjästä, teemasta, elokuvasta, työpajasta tai näyttelystä sähköpostilla 28.2. mennessä osoitteeseen stoa.info(a)hel.fi. Kirjoita viestin otsikoksi sanat VALOA IDÄSTÄ.
2) Voit kommentoida Stoan Facebook-sivuilla olevaa, 19.2. julkaistua tilapäivitystä ja ehdottaa juhlasyksyn ohjelmaa siellä.
3) Voit tulla tapaamaan kulttuurituottajia Stoaan perjantaina 28.2. klo 14-18 Tuottaja tavattavissa -päivään. Kulttuurituottajat Petra Hannus, Monika Silander-Stolt ja Hanna Westerholm siirtävät silloin työpisteensä Stoan aulaan. Voit jutella henkilökohtaisesti kulttuurituottajien kanssa ja täyttää lisäksi kysely- ja arvontalipukkeen. Luvassa on myös kahvi-/teetarjoilu ja pientä purtavaa.
4) Voit osallistua juhlaohjelmiston suunnitteluun tulemalla Stoan asiakasraadin tapaamiseen keskiviikkona 12.3. klo 17-20. Paikalla ovat Stoan kulttuurituottajat sekä johtaja Riitta Aarniokoski. Ilmoittaudu asiakasraadin tapaamiseen ma 10.3. mennessä sähköpostilla: stoa.info(a)hel.fi.

Lisätietoja

kulttuurituottaja Monika Silander-Stolt, puh. (09) 310 88408, monika.silander(a)hel.fi
tiedottaja Marjo Haatainen, puh. (09) 310 88403, marjo.haatainen(a)hel.fi

Stoa
Turunlinnantie 1, Itäkeskus, Helsinki
www.stoa.fi
www.facebook.com/stoansivu

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin