Ohita navigaatio

21.2.2014

Mental Health Art Week lyhytelokuvakilpailu 2014

Suomen ensimmäinen Mental Health Art Week - hyvää mieltä kulttuurista -toiminta-viikko järjestetään viikolla 21, 19.5. - 25.5.2014.

Suomen Mielenterveysseuran yhdessä paikallisten mielenterveysseurojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa järjestämän viikon tarkoituksena on kulttuuripainotteisten tapahtumien avulla alentaa kynnystä keskustella mielenterveydestä sekä henkilökohtaisella että yhteisön tasolla. Tavoitteena on vahvistaa mielenterveyttä voimavarana. Viikosta pyritään tekemään vuosittainen mielen hyvinvointia edistävä kulttuuritapahtuma.

MHAW keskittyy mielen ja luovuuden tutkiskeluun sekä dialogin luomiseen ihmisten, median ja taiteen kesken mielenterveyden merkityksestä ihmiselle. Kutsumme aiheesta kiinnostuneita elokuvaharrastajia osallistumaan MHAW -lyhytelokuvakilpailuun, jonka palkintoseremonia pidetään MHAW -toimintaviikon aikana.

Olemme erityisen kiinnostuneita mitä mielenterveys termi merkitsee sinulle ja kuinka olet tulkinnut sitä lyhyt-elokuvassasi. Erityisesti kannustamme lyhytelokuvantekijöitä innovatiiviseen mielenterveyden tutkiskeluun hyvinvointi- ja voimavaranäkökulmista. Otamme huomioon kaikkien lajityyppien lyhytelokuvat sekä filmatut teatteriproduktiot.

Lähetä elokuvasi Suomen Mielenterveysseuraan viimeistään 4.4.2014. Katso tarkemmat osallistumisohjeet seuraavalta sivulta.

Lisätietoja:

Johannes Parkkonen
johannes.parkkonen(a)mielenterveysseura.fi
0400 402130

Osallistumislomake

Osallistumisohjeet

1. Osallistuminen kilpailuun on ilmaista. Osallistujan tulee varmistaa, että riittävä postimaksu on maksettu. Emme lunasta postilähetyksiä.

2. Lyhytelokuvat pitää olla perillä Suomen Mielenterveysseurassa viimeistään 4.4.2014.

3. Lähetä lyhytelokuvasi esikatseluun joko PAL DVD, MP4 tai Quicktime muodossa joko postitse tai sähköisesti WeTransferin kautta. Otamme vastaan elokuvia esikatseluun myös Vimeo tai Youtube linkkeinä. Merkitse lähetteeseen selkeästi lyhytelokuvan nimi, tekijä ja kesto.

4. Jos lähetät useamman kuin yhden lyhytelokuvan, lähetä ne eri lähetyksinä. Liitä jokaiseen lähetykseen oma täytetty ja allekirjoitettu osallistumislomake. Jos toimitat elokuvan sähköpostitse, liitä mukaan skannattu kopio allekirjoitetusta osallistumislomakkeesta.

5. Kaikkien lähetettyjen elokuvien tulee olla alkuperäisiä ja osallistumislomakkeen allekirjoittaneella henkilöllä tulee olla levitysoikeudet kaikkiin elokuviin.

6. Huomioithan erityisesti osallistumislomakkeen kohdat, joissa kysytään miksi osallistut tähän kilpailuun. Kaikki kohdat tulee olla täytetty, jotta voimme ottaa huomioon lyhytelokuvasi.

7. Varmistathan, että elokuvissa, jotka eivät ole suomenkielisiä, on tekstitys joko suomeksi tai englanniksi.

8. Otamme vastaan sekä uudet että vanhemmat lyhytelokuvat.

9. Vakuutus on osallistumislomakkeen allekirjoittaneen henkilön vastuulla. Emme vastaa hävinneistä tai vahingoittuneista elokuvista.

10. Merkitse selkeästi lähetykseesi - LYHYTELOKUVAKILPAILU - ja lähetä se osoitteeseen:

Suomen Mielenterveysseura
Kansalaistoiminnot
Maistraatinportti 4A, 7. krs
00240 Helsinki

tai kansalaistoiminnot(a)mielenterveysseura.fi

11. Ilmoitamme sähköpostilla vastaanottaneemme lyhytelokuvasi. Jos et ole saanut meiltä sähköpostia kahden viikon kuluessa lähetyksestäsi, ota meihin yhteyttä.

12. Kaikki kilpailuun lähetetyt lyhytelokuvat säilytetään Suomen Mielenterveysseurassa arkistointia varten.

Palkittavien elokuvien valinta:

1. Valintapaneeli koostuu taide- ja mielenterveysalan toimijoista. Valintapaneelin päätöksiä ei voi muuttaa. Emme voi tarjota palautetta elokuvista, joita ei valittu palkittujen joukkoon.

2. Valintapaneelin valitsemat lyhytelokuvat saatetaan näyttää Mental Health Art Week -tapahtumaviikon aikana ja klippi jokaisesta palkitusta lyhytelokuvasta näytetään palkintoseremoniassa.

3. Kaikille osallistujille ilmoitetaan valinnoista 30.4.2014 mennessä.

4. Jos lyhytelokuvasi valitaan, pyydämme sinua lähettämään meille masterversion esitystä varten. Suomen Mielenterveysseura vastaa masterversion palautuskuluista.

Osallistumisehdot:

1. Kaikilla lähetetyillä lyhytelokuvilla pitää olla täydet levitysoikeudet, mukaan lukien kirjallinen suostumus/sopimus kaikilta lyhytelokuvassa esiintyviltä tunnistettavilta henkilöiltä, lupa lyhytelokuvassa esitettyyn musiikkiin ja tarvittavat kolmannen osapuolen luvat. Osallistumislomakkeen allekirjoittanut henkilö vastaa, että nämä suostumukset ja luvat ovat kunnossa ja voimassa ennen kilpailuun osallistumista.

2. Elokuvien tekijänoikeus säilyy niiden tekijöillä/tuotantoyhtiöillä.

3. Suomen Mielenterveysseura saa käyttää palkittuja elokuvia mainostaakseen MHAW -toimintaviikkoa ja sen tapahtumia vuonna 2014 ja tulevina vuosina. Niitä käytettäessä julkaistaan lyhytelokuvan tuotantokrediitit. Allekirjoittamalla osallistumislomakkeen annat meille luvan tähän.

4. Valitettavasti emme pysty maksamaan näytöspalkkioita.

Yhteystiedot:

Suomen Mielenterveysseura
Johannes Parkkonen
johannes.parkkonen(a)mielenterveysseura.fi

0400 402130

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin