Ohita navigaatio

18.2.2014

Minun merimuseoni! -seminaari: Mukana museoissa 5.3.

Merikeskus Forum Marinumin Minun merimuseoni! -hanke järjestää museoiden yleisöosallisuutta käsittelevän seminaarin keskiviikkona 5. maaliskuuta kello 12.00-16.00. Tilaisuus järjestetään Forum Marinumin auditorio Ruumassa, osoitteessa Linnankatu 72, Turku.

Seminaarin aiheena on yleisöosallisuus. Miten yleisö on otettu mukaan museoiden toimintaan ja toiminnan suunnitteluun? Millaisia vapaa-ajan palveluiden toimintamalleja on luotu? Seminaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 3.3.2014 verkkolomakkeella

Ohjelma


12.00 Tutkija Anna Mikola ja projektityöntekijä Hanna Niittymäki, Forum Marinum Minun merimuseoni! -hanke: Yleisö osallistuu ja vaikuttaa perusnäyttelyn uudistamisprosessiin - yleisöosallisuuden muodot näyttelyn suunnittelussa.

12.45 Museonjohtaja Kati Kivimäki, Forssan museo Forssan museon yhteisötyö vuonna 2012-13: miten kaupunkilaisia on kuultu sisältöjä suunniteltaessa ja miten heitä on otettu mukaan museotyöhön. Esimerkkeinä Vorssammuseo 3.0 -projekti, Forssan Seudun Puhelimen kokoelmien luettelointiprojekti sekä kulkuritaiteilija Kalle Aaltosen näyttely.

13.30 Kahvitauko

14.00 Yleisöpalvelupäällikkö Ulla Rohunen, Työväenmuseo Werstas Mukava museosakki - vapaaehtoistyön ohjelma Werstaalla

14.45 Hankekoordinaattori Katri Arnivaara, EVIVA-toimintaohjelma Turun Vapaa-aikatoimialan koordinoima EVIVA-hyvinvointiohjelma: EVIVA auttaa kaupungin toimijoita yhteistyössä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa tuomaan vapaa-ajanpalvelut lähelle asukkaita ja helposti saavutettaviksi. Toiminta-ajatuksena on synnyttää uudenlaista kaupunkikulttuuria, kun asukkaat saadaan aktiivisemmin osallistumaan oman vapaa-aikansa suunnitteluun ja toteuttamiseen.

15.30 Kysymykset ja seminaarin päätöskeskustelu

Tiedustelut: Hanna Niittymäki, p. 0400 803 301 tai hanna.niittymaki(a)forum-marinum.fi

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin