Ohita navigaatio

28.1.2014

Violettipaitainen mies viittoo
Signmark luennoi Seinäjoen kaupunginteatterissa sekä vierailee 100 kesää 1000 yötä -revyyssä helmikuussa.

Signmark vierailee Seinäjoen kaupunginteatterissa

Maailmallakin tunnettu hiphop-artisti luennoi sekä esiintyy Seinäjoen kaupunginteatterissa.

Signmark tietää, miten tehdä mahdottomasta mahdollinen


Marko Vuoriheimo vaikuttui nähtyään lapsena musiikkivideokanavalta Michael Jacksonin visuaalisesti vaikuttavia videoita. Nuoren pojan päätös nähdä itsensä joskus musiikkivideossa oli liikaa kavereille: "Voisiko kuurona syntynyt mahdottomampaa unelmaa löytää?"

Epäilijöistä piittaamatta Vuoriheimo alias Signmark piti unelmastaan kiinni ja teki mahdottomasta mahdollisen. Hän on maailman ensimmäinen kuuro artisti joka on levyttänyt kansainväliselle levy-yhtiölle. Luomansa viittomakielisen hiphop-musiikkityylin myötä Signmark haluaa tuoda ihmisiä yhteen musiikin kautta. Hän toimii Suomen ulkoministeriön erityisedustajana ja käyttää musiikkia hyväksi kaikkien vammaisten henkilöiden oikeuksien edistämisessä.


100 kesää 1000 yötä viitotaan


Signmark luennoi otsikolla Mahdottomasta mahdolliseksi - unelmat on tehty saavutettaviksi Seinäjoen kaupunginteatterin Alvar-salissa tiistaina 18. helmikuuta kello 12-14. Luentolippuja (10 euroa) myydään jo teatterin lippumyymälässä.

- Haluamme tarjota muillekin mahdollisuuden päästä Signmarkin luennolle. Viittomakieli on hieno kieli ja sen ilmaisuvoimassa on meillä kaikilla - myös teatterilaisilla - paljon oppimista, sanoo teatterinjohtaja Vesa Tapio Valo.

Seuraavana päivänä Signmark liittyy Seinäjoen kaupunginteatterin vierailevien solistien joukkoon ja esittää Paula Koivuniemen laulun 100 kesää 1000 yötä -esityksessä keskiviikkona 19. helmikuuta.

Teatterinjohtaja Valon mukaan teatterin pitää olla kaikkien saatavilla.
- Seinäjoen seudun kuurot ry tulkkaa koko esityksen viittomakielelle.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin