Ohita navigaatio

22.1.2014

Kenen teatteri? Saavutettavuus teatterin taiteellisena strategiana -seminaari 14.2.

Tavoitteenamme on luoda taiteellisesti tinkimätöntä teatteria, jolla on yhteiskunnallinen merkitys. Mitä tavoitteen saavuttaminen vaatii meiltä, teatterintekijöiltä? Onko meillä valmiuksia nähdä asioita toisin silmin?

Kenen teatteri? -seminaarissa keskitymme teattereiden taiteelliseen työhön, kentän toimijoihin ja yleisöön. Kysymme, kenelle teatteria tehdään, kuka teatteria tekee ja kenen näkökulma nousee teatterissa keskiöön? Mitä on saavutettavuus ja moninaisuus, ja miten ne vaikuttavat taiteellisiin ratkaisuihin?

Seminaari on avoin kaikille, jotka työskentelevät teatterin parissa, sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita teatteritaiteen kehityksestä.

Seminaari 14.2.2014 klo 9-16
Kulttuuriareena Gloria
Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki

Seminaarin pääkieli on ruotsi, mutta seminaarissa käytetään myös suomea ja englantia. Seminaarissa on tulkkaus suomalaisella viittomakielellä.
Liikkuminen Kulttuuriareena Glorian tiloissa on esteetöntä. Tilassa on induktiosilmukka.

Lisätietoja sekä ilmoittautumiset 5.2. mennessä: www.duvteatern.fi/vemsteater
Kysymyksiin vastaa Sanna Huldén: sanna.hulden(a)gmail.com

Seminaarin päättää DuvTeaternin esitys Den brinnande vargen - en soaré med DuvTeatern (suom. Palava Susi - runoiltamat DuvTeaternin seurassa) Klockriketeaternin Diananäyttämöllä (Erottajankatu 7) kello 18.00.

Tietoa Diananäyttämön saavutettavuudesta

Esitys on tuotettu yhteistyössä DuvTeaternin ja Klockriketeaternin kanssa. Seminaarivieraat voivat ostaa lippuja 14.2 esitykseen 10 eurolla.

Teatteri on saavutettava, kun kaikilla, niin työntekijöillä kuin yleisöllä, on yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua sekä tuntea itsensä tervetulleiksi. Saavutettava teatteritaide edellyttää normikriittistä lähestymistapaa taiteeseen ja yhteiskuntaan.

Yhteistyössä: Nätverket för tillgänglighet på teatern (DuvTeatern, Kulttuuria kaikille -palvelu, SAMS, Klockriketeatern, LUST, Arcada, Teater Viirus, Svenska Teaternin yleisötyö) sekä Helsingin kulttuurikeskus.

Seminaarin Facebook-tapahtuma

Lue lisää seminaarista ja sen ohjelmasta ruotsinkielisistä uutisistamme.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin