Ohita navigaatio

9.1.2014

Vaikuttava sirkus -hankkeen loppujulkaisut verkossa sekä sosiaalisen sirkuksen toimijat kartalla

Vaikuttava sirkus -hankkeen loppujulkaisut "Siellä on suupielet korvissa" - Hyvinvointivaikutuksia sosiaalisesta sirkuksesta ja Opas sirkuksen hyvinvointivaikutusten tutkimukseen julkaistiin Kulttuuri vaikuttaa! -seminaarissa 13.12.2013.


Julkaisut ovat Vaikuttava sirkus -hankkeen verkkosivuilla luettavissa sekä suomeksi että englanniksi.

Painettuja julkaisuja voi tilata Vaikuttava sirkus -hankkeelta sähköpostitse osoitteesta katri.kekalainen(a)uta.fi.

Samassa seminaarissa Cirque du Soleil julkisti sosiaalisen sirkuksen toimijoita, tutkimusta ja koulutusta yhteen keräävän karttansa. Kartta löytyy osoitteesta cirquedusoleil.com/socialcircusmap.

Vaikuttava sirkus -hankkeen tavoitteena on lisätä sirkusalan työllisyyttä parantamalla sirkusorganisaatioiden edellytyksiä toimia soveltavan ja sosiaalisen sirkuksen ammattilaisten työnantajina. Hankkeessa järjestetään sirkusopetusta eri puolilla Suomea, kehitetään sirkuksen hyvinvointivaikutusten tutkimiseen käytettäviä menetelmiä, lisätään kuntien ja sirkusten välistä vuoropuhelua, myydään työhyvinvointipalveluita ja järjestetään työseminaareja, joissa tuotteistetaan sirkuksen hyvinvointipalveluita yhdessä sirkusten ja kuntien kanssa sekä tehdään kansainvälistä yhteistyötä.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin