Ohita navigaatio

8.1.2014

Runoiltamat DuvTeaternin seurassa

Den Brinnande Vargen - en soaré med DuvTeatern (suom. "Palava Susi - runoiltamat DuvTeaternin seurassa") tammi-helmikuussa Helsingissä.

Tervetuloa Palavaan Suteen, Helsingin kuumimpaan runokapakkaan. Palavassa Sudessa virtaa sanat, jazzi ja samppanja, täällä kytevät kaipaus ja suru, kapina ja salaisuudet.
 
- Runous on aina ollut läsnä DuvTeaternin tuotannoissa esitysten lauluissa, vuorosanoissa ja käsiohjelmissa. Mutta se ei ole koskaan ollut pääosassa, ennenkuin nyt, sanoo ohjaaja Mikaela Hasán.

Keväällä 2012 DuvTeatern käynnisti Runoprojektin, yhdessä runoilijoiden Tua Forsströmin ja Claes Anderssonin kanssa. Vanhemman ja nykyaikaisen suomalaisen runouden innoittamina DuvTeaternin näyttelijät ovat hankkeen aikana luoneet omia runoja. Niistä on syntynyt uuden esityksen runko. Den Brinnande Vargen - en soaré med DuvTeatern -esitys (suom. Palava Susi - runoiltamat DuvTeaternin seurassa) nähdään tammi-helmikuussa 2014.

Näyttämöllä: Claes Andersson, Ragnar Bengtström, Tua Forsström, Marina Haglund, Yvonne Heins, Karolina Karanen, Irina von Martens, Tanya Palmgren, Alma Pöysti, Pia Renes, Martina Roos, Sara Sandén, Lotte Schauman, Elias Simons

Käsikirjoitus: Työryhmä*

Ohjaus: Mikaela Hasán


* Den Brinnande Vargen perustuu DuvTeaternin näyttelijöiden kirjoittamiin runoihin

Esitys on DuvTeaternin ja Klockriketeaternin yhteistyö.

Esitykset

to 23.1. klo 18 Ensi-ilta (LM)
la 25.1. klo 14
ti 28.1. klo 18
ma 3.2. klo 18
ti 4.2. klo 18
pe 7.2. klo 18
la 8.2. klo 18
ma 10.2. klo 18
pe 14.2. klo 18 (LM)
ma 24.2. klo 18
ti 25.2. klo18

Paikka: Diana-näyttämö, Erottajankatu 7 B, Helsinki
Liput 25 € /15 €

Luckan, puh: 020 773 84 00, piletti.fi

Saavutettavuus

Diana-näyttämölle on pääsy liikkumisesteisille, mainitsethan toiveistasi lipunvarauksen yhteydessä, kuitenkin viimeistään päivää ennen esitystä.
Esitykseen kuuluu osittainen tekstitys ruotsiksi ja kaksi esitystä tulkataan myös suomenkieliselle viittomakielelle. Tietoa tulkatuista esityksistä ja saavutettavuuteen liittyvistä asioista Klockriketeaternilta, puh. 0400 153 791 ja www.klockrike.fi

Yleisötyö

14.2 ja 8.2 esitysten jälkeen järjestetään tapaaminen näyttelijöiden kanssa. Esityskautena järjestetään myös runotyöpajoja. Lisätietoja DuvTeaternin kotisivuilla, www.duvteatern.fi.

Mikä DuvTeatern?

DuvTeatern koostuu kehitysvammaisista ja ei-kehitysvammaisista teatterintekijöistä. Ryhmä on toiminut itsenäisenä teatteriryhmänä vuodesta 1999 lähtien ohjaaja Mikaela Hasánin johdolla.

Esitykset perustuvat näyttelijöiden ideoihin ja improvisaatioihin. Tavoitteena on luoda taiteellisesti haastavaa teatteria työryhmän persoonallisuuksiin ja taitoihin nojaten.
Yksi DuvTeaternin toiminnan lähtökohtana on kohtaamisien luominen ja toisilleen vieraiden maailmojen yhteen saattaminen.
Lue lisää DuvTeaternista: www.duvteatern.fi/suomeksi


Lisätietoja: www.duvteatern.fi | www.klockrike.fi
Klockriketeatern | 0400 153 791 | klockrike (at) klockrike.fi

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin