Ohita navigaatio

11.1.2023

Rekry: Osa-aikainen viestinnän osaaja UrbanApaan (dl 16.1.)

UrbanApa etsii osa-aikaista viestinnän osaajaa keväälle 2023! 

Haemme joukkoomme viestinnän osaajaa, joka vastaa viestinnän, markkinoinnin ja tiedotuksen tehtävistä. UrbanApalla työntekijät pääsevät konkreettisesti vaikuttamaan taide- ja kulttuurialaan luomalla alalle omalla panoksellaan yhdenvertaisempaa, huokoisempaa ja inklusiivisempaa tulevaisuutta.

Hakija pitää järjestelmällisestä, ennakoivasta ja inspiroivasta työstä, jossa saa toimia itsenäisesti, mutta tiiviiseen yhteisöön nojaten.

UrbanApan kotipaikka on Helsinki, mutta yhteisöllä ei ole pysyviä toimitiloja, joten työtä tehdään lähtökohtaisesti etänä. Tapahtumien aikana työ edellyttää työskentelyä tapahtumalokaatioissa Helsingissä. Työssä vaaditaan erinomaista suomen kielen ja englannin kielten taitoa.

Kiinnostuitko?

Katso lisätiedot avoimesta työtehtävästä UrbanApan verkkosivuilta. 

Hakemusten deadline on 16.1.

Mikä UrbanApa?

UrbanApa ja sen taustayhdistys UTT ry on vuonna 2009 perustettu antirasistinen ja feministinen yhteisö, jonka kaikki toiminta perustuu jakamiselle, yhteisöllisyydelle, voimaannuttamiselle ja tilan luomiselle. UrbanApa ja UTT ry toteuttavat monenlaisia pieniä ja keskikokoisia tapahtumia ja alustoja.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin