Ohita navigaatio

16.1.2023

Outsider Art festival hakee tuotantokoordinaattoria, hae viimeistään 20.1.

Outsider Art festival hakee OAF Akatemian tuotantokoordinaattoria kolmeksi vuodeksi, alkaen helmikuusta 2023 vuoden 2025 loppuun.

Tuotantokoordinaattorin päätehtävänä on OAF Akatemian toiminnan koordinointi. Tuotantokoordinaattorin työhön kuuluu ohjelman tuotannon koordinointi, viestintä ja kehittäminen, taiteilijoiden, mentoreiden ja yhteistyökumppaneiden välisen yhteistyön koordinointi ja käytännön tuki ohjelman eri vaiheissa.

OAF Akatemian tavoitteena on luoda uusi ohjelma ja toimintamalli taiteen tekemiseen ja tilaamiseen toimeksiantona. Hankkeen tuloksena syntyy kuusi tilaustyötä eri taiteen aloilta. Teokset esitetään osana OAF ohjelmistoa vuosina 2023, 2024 ja 2025. 

OAF Akatemiaa rahoittaa Koneen Säätiö.

Tuotantokoordinaattorin palkka on Koneen säätiön myöntämä henkilökohtainen apuraha. Työaika on 50% ja 10kk/v. Tarkempi työaika ja työn suoritustavat sovittavissa joustavasti. Työpaikkana toimii Pertin Valinta, Hakaniemenkuja 2, Helsinki. Työn voi toteuttaa osittain myös etänä. 

Hae paikkaa mahdollisimman pian, viimeistään 20.1.2023 mennessä. Lähetä avoin hakemus ja CV sähköpostilla OAF toiminnanjohtajalle, Heini Merkkiniemi, heini@pertinvalinta.fi. Toivomme, että voit aloittaa työt helmikuussa 2023. Tehtävästä kiinnostuneita voidaan haastatella jo hakuaikana. 

Valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua. 

Lisätietoja: Duunitori.fi Tuotantokoordinaattori (siirryt toiselle sivustolle)

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin