Ohita navigaatio

7.11.2022

Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen verkkosivut on avattu

Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen logo.
Logo: Hanna Väätäinen.

Vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden työskentelymahdollisuuksia edistävällä Tilaa taiteilijuuteen -hankkeella on nyt omat verkkosivut. Osoitteesta www.tilaataiteilijuuteen.fi löydät tietoa hankkeesta: tulevista tapahtumista, kuten työpajoista, taiteilijatapaamisista ja näyttelyistä; residenssityöskentelystä ja yhteistyöstä. Tulossa on myös kirjoituksia taiteilijoilta ja erilaisilta taiteen ammattilaisilta hankkeen teemoista. 

Sivuston saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen toimija, ja sivusto on pääosin saavutettava. Sivustoa kehitetään jatkuvasti myös saavutettavuuden näkökulmasta.

Sivuston kieliversioita työstetään vielä: toistaiseksi selkokielinen osio puuttuu kokonaan, ja viittomakieliset, ruotsinkieliset ja englanninkieliset versiot ovat kesken.

Tervetuloa tutustumaan sivuihin!

Sivut on rakentanut Miikka Eerola.

Tilaa taiteilijuuteen — vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus on Kulttuuria kaikille -palvelun toteuttama ja Koneen säätiön rahoittaman hanke, jonka tavoitteena on vahvistaa vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden ammatillisia mahdollisuuksia ja yhdenvertaista asemaa taiteen alalla.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin