Ohita navigaatio

9.11.2022

Saavutettavuuskirjasto Celiassa kaksi avointa työpaikkaa, hakuajat päättyvät 11. ja 18.11.

Celiassa on avoinna suunnittelijan ja saavutettavuusasiantuntijan työpaikat.

Suunnittelija

Celialla on erityistehtävä tuottaa asiakkailleen taktiilioppimateriaaleja, joita ovat esimerkiksi kohokuvat, kuohukuvat sekä pistekirjat. Suunnittelija toimii koordinaattorina hankkeessa, jonka tarkoitus on kartoittaa Celian taktiilimateriaalikokoelman nykytilaa ja selvittää, miten aineistojen tuottamista ja tarjontaa voidaan jatkaa kestävästi ja mahdollisesti uusia tekniikoita hyödyntäen sekä millaisia taktiiliaineistoja Celia jatkossa tuottaa esiopetuksen tarpeisiin. Hankkeessa tehdään yhteistyötä Celian asiantuntijoiden lisäksi ulkoisten sidosryhmien, kuten oppimis- ja ohjauskeskus Valterin ja mahdollisesti ulkomaisten sisarorganisaatioiden, kanssa. Hankkeen ohella suunnittelija osallistuu taktiiliaineistojen ja muiden oppimateriaalien suunnitteluun, toimittamiseen ja kehittämiseen sekä tuotannon koordinointiin.

Suunnittelija toimii myös piste- ja taktiiliasiakkuuksien tiimin vetäjänä. Tiimi on Celian sisäinen yhteistyöryhmä, jonka tehtävänä on vahvistaa tiedonjakoa ja osaamista sekä kehittää palvelua piste- ja taktiiliaineistojen käyttäjille. Tiiminvetäjä ei toimi esihenkilöroolissa, vaan tehtävänä on suunnitella ryhmän toimintaa ja viestintää sekä huolehtia kokouksista, ryhmän tehtävänjaosta ja yhteistyön sujuvuudesta yleensä.

Suunnittelija työskentelee osana Celian Sisällöt ja saavutettava toimittaminen -tiimiä. Tiiminvetäjän roolissaan hän raportoi Celian asiakkuus- ja yhteiskuntasuhdejohtajalle.

Tehtävät voivat edellyttää matkustamista.

Hakuaika päättyy 11.11.2022 klo 16.15

Lisätietoja: Suunnittelija (siirryt sivustolle valtiolle.fi)


Saavutettavuusasiantuntija

Haemme Celiaan saavutettavuusasiantuntijaa vakinaiseen virkaan. Tehtävässä pääset vaikuttamaan siihen, miten digitaalisten julkaisujen saavutettavuutta ja käytettävyyttä parannetaan yhteistyössä kustantajien, julkaisijoiden sekä saavutettavuusalan toimijoiden kanssa. Tehtävä painottuu saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisujen toimittamiseen liittyviin teknisiin kysymyksiin sekä Celian omien aineistojen saavutettavuuden kehittämiseen. Tehtävässäsi osallistut kustantajien ja muiden julkaisijoiden neuvontaan saavutettavien aineistojen tuottamisessa ja niiden käytettävyyden parantamisessa. Lisäksi pääset kehittämään Celian omaa saavutettavien kirjojen tuotantoa.

Saavutettavuusasiantuntijana pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat:

  • osallistuminen Celian saavutettavien kirjojen ja julkaisujen tuotannon kehittämiseen
  • saavutettavien julkaisujen ja lukuohjelmien kansainvälisen kehityksen seuraaminen
  • sähköisten julkaisujen saavutettavuuteen liittyvän ohjeistuksen kehittäminen
  • saavutettavaan julkaisemiseen liittyvä neuvonta ja kouluttaminen
  • saavutettavaan julkaisemiseen liittyvä pohjoismainen ja kansainvälinen yhteistyö


Hakuaika päättyy 18.11.2022 klo 16.15.

Lisätietoja: Saavutettavuusasiantuntija (siirryt sivustolle valtiolle.fi)

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin