Ohita navigaatio

24.4.2024

#StopHatredNow tulee taas!

#stophatrednow-tapahtuman mainoskuva, jossa lukee #stophatrednow mintunvihreällä pohjalla.

#StopHatredNow-tapahtuma järjestetään 13.-15.5.2024. Ohjelma on nyt julkaistu.

Toukokuun puolivälissä luvassa on taiteellista sisältöä, keynote-luentoja asiantuntijoilta sekä paneelikeskusteluita, joiden aiheet vaihtelevat suomalaisesta kultttuuripolitiikasta alkuperäiskansojen oikeuksiin ja pohjoismaisilla lavoilla nähtävistä representaatioista taiteen kentän muuttuviin ekosysteemeihin. Ohjelmaan lukeutuu myös liuta työpajoja, joiden osallistujamäärä on rajattu – ilmoittautumalla varmistat paikkasi!

#StopHatredNow on täysin maksuton ja tapahtumaviikon ohjelmasta pääsee nauttimaan paikan päällä Helsingissä ja Espoossa sekä virtuaalisesti Zoomissa.

Tsekkaa ohjelma ja tarkemmat tiedot tapahtuman sivuilta (stophatrednow.fi).

#StopHatredNow on viikon mittainen, kerran vuodessa järjestettävä interkulttuurinen ja antirasistinen tapahtuma-alusta, joka luo uutta diskurssia moninaisuudesta. Tapahtuma järjestetään usean taide- ja kulttuuriorganisaation yhteistyönä.

#StopHatredNow rakentaa positiivisessa hengessä keskustelua diversiteetistä, inklusiivisuudesta, valtarakenteista, toiseudesta, sekä intersektionaalisista feministisistä strategioista. Inklusiivisuus, moninaisuus, syrjimättömyys, saavutettavuus ja sosiaalinen ja ekologinen kestävyys ovat jokaisen taide- ja kulttuuri-instituution tulevaisuutta määrittäviä kysymyksiä.
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin