Ohita navigaatio

20.2.2023

Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen projektikoordinaattoriksi on valittu Riikka Hänninen

Riikka laulaa sinisessä huoneessa kädet levällään.
Kuva: Henriikka Seppälä.

Laulaja, muusikko Riikka Hänninen on valittu projektikoordinaattoriksi Tilaa taiteilijuuteen – vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus -hankkeeseen. Hänen työsuhteensa alkaa 20.2. ja kestää hankkeen loppuun saakka helmikuuhun 2024.

Tehtävää hoiti aiemmin Johanna Mattila, joka palaa takaisin oman taiteellisen työnsä pariin. Kiitämme Johannaa upeasta työpanoksesta!

Riikan työnantajana toimii vammaisten taiteilijoiden yhdistys Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry. Eucrea on Kulttuuria kaikille -palvelun toteuttaman Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen pääyhteistyökumppani. Riikan vastuulla tulee olemaan erityisesti taiteilijatapaamisten ja työpajojen toteuttaminen. Tavoitteena on luoda mahdollisuuksia vertaistuelle ja taiteilijan ammatissa kehittymiselle.

Riikka on opiskellut musiikkikasvatusta Sibelius-Akatemiassa ja hänellä on taustallaan pitkä kokemus taiteilijana ja fasilitaattorina.

”Olen syntymäsokea laulaja ja muusikko. Sekä taiteilijuus että vammaisuus ovat minulle arkipäivää. Unelmoin vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden aktiivisesta yhteisöstä, jossa taiteilijat jakavat toisilleen niin käytännön vinkkejä kuin tsemppiä tiukoissa paikoissa”, Riikka kertoo.

Lämpimästi tervetuloa tiimiin, Riikka!

Tiedustelut:

Kulttuuria kaikille -palvelu, projektijohtaja Maija Karhunen, maija.karhunen@cultureforall.fi, puh. 040 166 2827

Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry, puheenjohtaja Jasmin Riihiniemi, eucreary@gmail.com

Tilaa taiteilijuuteen -hanke:

Tilaa taiteilijuuteen -hanke on Koneen Säätiön rahoittama hanke, jonka Kulttuuria kaikille -palvelu toteuttaa vuosina 2022-2024. Sen tavoitteena on vahvistaa vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden ammatillisia mahdollisuuksia ja yhdenvertaista asemaa taiteen alalla. Lisää Tilaa taiteilijuuteen -hankkeesta voit lukea hankkeen verkkosivuilta www.tilaataiteilijuuteen.fi.

Koneen Säätiön logo.

Eucrean logo.

Tilaa taiteilijuuteen hankkeen logo.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin