Ohita navigaatio

16.3.2023

Saaren kartanon taiteilijaresidenssin haku auki 31.3. asti

Kutsumme ammattitaiteilijoita hakemaan Saaren kartanon kansainväliseen taiteilijaresidenssiin vuodelle 2024. Kahden kuukauden mittaisiin työskentelyjaksoihin sisältyy asunnon lisäksi työskentelyapuraha. Haussa ovat myös kesän 2024 ryhmäresidenssit taiteilijaryhmille. Residenssiin voivat hakea yksittäiset eri alojen suomalaiset ja ulkomaiset ammattitaiteilijat, kirjailijat, kääntäjät, kuraattorit, kriitikot ja taiteilijaryhmät. Etusijalla ovat monialaiset, uudet tai valtavirran ulkopuoliset taiteenalat ja aiheet.

Saaren kartanon residenssissä Mynämäellä voi syventyä omaan taiteelliseen työskentelyyn, kehittää uusia mahdollisia työskentelysuuntia sekä olla hedelmällisessä vuorovaikutuksessa muiden residenssiläisten kanssa. Saaren kartanon residenssi antaa taiteilijoille myös alustan kohdata toisiaan ja jakaa ajatuksiaan Saaren Kaivolla, joka on osa residenssin ainutlaatuisuutta.

Hakuaika päättyy 31.3.2023.

Tietoa residenssin saavutettavuudesta:

"Yksi asunnoistamme on esteetön. Asunnossa on keittiö, esteetön WC sekä kolme huonetta. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa ja sinne on nostohissi. Navettarakennuksen työtiloihin tullaan tekemään parannuksia lähivuosina. Kartanon päärakennus on remontoitu esteettömäksi vuonna 2022. Nyt rakennuksen keskikerrokseen pääsee hissillä, ja lisäksi saavutettavuus on huomioitu poistamalla rakennuksessa olleet kynnykset."

Lisää tietoa residenssistä: 

Saaren kartanon residenssi (siirryt sivustolle koneensaatio.fi)

Lisää tietoa saavutettavuudesta:

Residenssin hakijalle: tilat (siirryt sivustolle koneensaatio.fi)

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin