Ohita navigaatio

24.2.2023

Ruisrock hakee esteettömyysvastaavaa, hakuaika päättyy 1.3.

Ruisrock etsii määräaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen henkilöä vastaamaan Ruisrockin esteettömyyspalveluista. Tehtävä sijoittuu ajalle huhti–heinäkuu. Työ on itsenäistä työtä, ja sitä on mahdollista tehdä etänä tai Ruisrockin toimistolla Helsingissä tai Turussa. Heinäkuussa työtä tehdään festivaalialueella Ruissalossa, Turussa.

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Taianomaisesta tunnelmastaan tunnettu festivaali juhlitaan jo 52. kerran Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa 7.–9.7.2023.

Ruisrock on olemassa, jotta maailmassa olisi enemmän iloa ja onnellisuutta. Olemme kaikille avoin festivaali, jota ohjaavat yhdenvertaisuus, vastuullisuus ja luovuus – myös työnantajana. Työyhteisöllemme on ominaista arvostava keskustelukulttuuri, työntekijöiden vahvuuksiin keskittyminen ja luova ote tekemiseen. Keräämme jatkuvasti tietoa, jonka pohjalta kehitämme työnteon tapojamme.

Ruisrockin toimisto sijaitsee Helsingin Kampissa ja sivutoimisto Turun Taiteen talolla. Lue lisää toimistojen sijainneista ja esteettömyystiedoista täältä. Kuvauksen Ruisrockin festivaalialueen esteettömyydestä löydät täältä.

Työtehtävien kuvaus

Esteettömyysvastaava koordinoi esteettömyyspalveluiden toteutumista tapahtumassa valmiin suunnitelman pohjalta. Esteettömyysvastaavan työhön kuuluu esteettömyyspalveluihin liittyvät ennakkotyöt ja asiakaspalvelu, palveluiden toteutumisen seuraaminen festivaalialueella sekä yleisavustajien toiminnan koordinointi.

Esteettömyysvastaava toimii yhteyshenkilönä esteettömyyspalveluita käyttäviin asiakkaisiin. Asiakaspalvelua hoidetaan ennakkoon sähköpostitse ja puhelimitse, ja tapahtuman aikana festivaalialueella kävijöitä kohdaten. Esteettömyysvastaava päivittää viestintämateriaalia ja ohjeistuksia sekä koostaa vastauksia asiakkaiden kysymyksiin ja konsultoi tarvittaessa asiantuntijaa. Ruisrockin esteettömyyskumppanina toimii Riesa Consultative.

Ruisrockissa toimii yleisavustajatalkoolaisia, jotka palvelevat kävijöitä erityisesti esteettömyyteen liittyen. Esteettömyysvastaavan työtehtäviin kuuluu lisäksi yleisavustajatalkoolaisten koordinointi, talkoovuorojen suunnittelu ja yleisavustajien perehdyttäminen tehtäviin. 

Festivaalin aikana esteettömyysvastaavan työpiste sijaitsee fyysisesti tapahtuman esteettömällä infopisteellä/sisäänkäynnillä, ja hän toimii yhteyshenkilönä esteettömyysasioissa niin yleisölle kuin työntekijöille. Esteettömyysvastaavan tehtävänä on varmistaa, että festivaalielämys on yhdenvertainen myös esteettömyyttä tarvitseville kävijöille.

Hakuaika

Hae paikkaa 1.3.2023 kello 23.59 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: Ruisrock hakee esteettömyysvastaavaa (siirryt Ruisrockin sivuille)

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin