Ohita navigaatio

22.2.2023

Oulu2026 etsii työntekijöitä yhdenvertaisuutta edistävään hankkeeseen

Oulun kulttuurisäätiöllä on avoinna useita mielenkiintoisia työtehtäviä!

Etsimme projektipäällikköä ja kahta koordinaattoria Yhdenvertainen Oulu2026 – Moninaisuuden edistäminen ja vähemmistöryhmien osallisuuden vahvistaminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa -hankkeeseen. Hankkeessa edistetään kuntien kyvykkyyttä huomioida moninaisuus palvelutarjonnassa sekä mahdollistetaan erilaisten vähemmistöryhmien osallistuminen Oulu2026-kulttuuriohjelman suunnitteluun. Tavoitteena on lisätä ihmisten yhdenvertaisia mahdollisuuksia osallistua kulttuuritoimintaan ja vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupungin toteutukseen. 

Projektipäällikkö vastaa hankkeen kokonaisuudesta suunnittelemalla ja toteuttamalla hankesuunnitelman mukaisia toimenpiteitä yhdessä projektikoordinaattoreiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Hankkeen hallinto, talous, viestintä, raportointi ja yhteistyöverkoston toiminta ovat projektipäällikön vastuulla. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito. Tehtävän toimipiste sijaitsee Oulussa.

Koordinaattorit toimivat Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueilla moninaisuuden ja edistämistyön yhteyshenkilöinä. Heidän toimipisteensä sijaitsevat Oulussa ja Kajaanissa. Koordinaattorit suunnittelevat ja toteuttavat hanketta yhdessä projektipäällikön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Koordinaattorit tekevät myös viestintää, järjestävät koulutustilaisuuksia ja tapahtumia sekä ohjaavat ryhmiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus tai muulla tavalla hankittu tehtävässä vaadittava osaaminen sekä riittävä suomen kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. 

Tehtävät alkavat 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan ja kestävät 30.3.2025 asti. Työsuhteet toteutuvat, mikäli hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen. Haku tehtäviin päättyy 5.3.2023.

Oulun kulttuurisäätiöllä on tällä hetkellä avoinna myös muita tehtäviä. Haemme projektipäällikköä Pohjoisista tarinoista vetovoimaa -hankkeeseen (haku päättyy 22.2.2023) sekä markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa (haku päättyy 1.3.2023). 

Lue lisää ja täytä hakemus oheisen linkin kautta: Rekrytointi (siirryt Oulun kulttuurisäätiön verkkosivuille)

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin