Ohita navigaatio

26.5.2023

Kutsu julkaisutilaisuuteen: Tanssitaide, luokka ja ruumiillisuus - kirjoituksia yhteiskuntaluokasta ja taidetyöstä, 2.6. Helsinki

Olet lämpimästi tervetullut juhlistamaan Tanssitaide, luokka ja ruumiillisuus - kirjoituksia yhteiskuntaluokasta ja taidetyöstä -verkkokirjan julkaisua Virgiinia Alppitaloon (Karjalankatu 2, Helsinki) perjantaina 2.6.2023 klo 15-17. Tilaisuus on avoin kaikille, joten tuo mukaan ystävät, tutut ja vieraatkin. Tätä kutsua saa jakaa vapaasti.

Tanssitaide, luokka ja ruumiillisuus - kirjoituksia yhteiskuntaluokasta ja taidetyöstä ilmestyy osana Teatterikorkeakoulun julkaisusarjaa. Se on suomenkielinen verkkojulkaisu, joka käsittelee luokkaisuuden läsnäoloa taiteen kentällä ja pyrkii tarjoamaan ehdotuksia moninaisten luokkataustojen huomioimiseen taideprosesseissa sekä -kasvatuksessa ja -koulutuksessa. Julkaisu ammentaa Työväenluokkainen tausta ja ruumiillisuus -hankkeessa tehdyistä havainnoista sekä eri alojen luokkatutkimuksesta. Tekstit lähestyvät aihetta siis sekä kokemusten reflektoinnin että teoreettisen tiedon kautta. Julkaisun ovat toimittaneet Elsa Heikkilä, Laura Lehtinen ja Soile Lahdenperä.

Ohjelma

Julkaisutilaisuuden ohjelmassa on maljan nosto, teoksen esittely, otteita teksteistä, taidetta sekä vapaata keskustelua aiheesta tai aiheen vierestä. Tilaisuuden aikana on avoimet ovet tulla ja mennä milloin tahansa. Myös yleisöllä on mahdollisuus sanoa sananen tai esittää jotain tilaisuudessa. 

Julkaisun kirjoittajat: Riina Hannuksela, Elsa Heikkilä, Soili Huhtakallio, Virpi Juntti, Heli Keskikallio, Soile Lahdenperä, Laura Lehtinen, Aliina Lindroos, Anni Puuperä, Taija Roiha, Lotta Suomi, Virva Talonen ja Sanna Tirkkonen.

Julkaisun toteuttamista ovat tukeneet: Koneen säätiö, Taiteen edistämiskeskus, Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen koulutusohjelma sekä tanssijantaiteen ja tanssinopettajan maisteriohjelmat.

Ilmoittautuminen

Tarjoilua varten toivomme ilmoittautumista ti 30.05. mennessä: Ilmoittaudu tällä Google-lomakkeella.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tilaisuuden järjestäjiin.

Elsa Heikkilä: heikkila.elsa@gmail.com, puh: 040 76 55 723

Laura Lehtinen: laura.e.lehtinen@gmail.com, puh: 040 718 01 10


Lisätietoa tilasta ja esteettömyydestä:

Saapuminen Virgiiniaan:

Virgiinia sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lähelle tulevat raitiovaunu 3 ja bussit 23, 500, 510. Lähin juna-asema on Pasila, 10 min kävelymatkan etäisyydellä. Sisään tullaan talon sisäpihalta.

Parkkipaikat

Virgiinian edustalla on 3 vieraspaikkaa autoille, lähialueella on runsaasti parkkitilaa kadun varrella.

Esteettömyys

Tila sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Kulkureitillä ei ole korkeita kynnyksiä, tilan oviaukko on n. 83 cm leveä, mutta wc:n ovi on kapeampi. Kysy lisätietoa tarvittaessa.

Kieli

Julkaisun ja tilaisuuden kieli on pääasiassa suomi. 

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin