Ohita navigaatio

19.1.2023

Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry hakee projektikoordinaattoria Tilaa taiteilijuuteen - vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus -hankkeeseen

Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen logo.
Logon kuvitus: Hanna Väätäinen.

Tehtävä on määräaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuun aikana tai viimeistään 1.3.2023 alkaen. Työ päättyy 14.2.2024. Tehtävä täytetään osa-aikaisena (50 %). Työ on pääosin etätyötä, se voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Tilaa taiteilijuuteen -hanke on Koneen Säätiön rahoittama hanke, jonka Kulttuuria kaikille -palvelu toteuttaa vuosina 2022-2024. Sen tavoitteena on vahvistaa vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden ammatillisia mahdollisuuksia ja yhdenvertaista asemaa taiteen alalla. Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry on pääyhteistyökumppani hankkeessa.

Tehtävä pitää sisällään taiteilijatapaamisten ja työpajojen järjestämistä. Tapaamisten ja työpajojen tavoitteena on luoda mahdollisuuksia vertaistuelle ja taiteilijan ammatissa kehittymiselle. Lisäksi projektikoordinaattorin työhön kuuluu hankkeen kehittämistä, viestintää sekä Kulttuuriyhdistys Eucrea ry:n rahoitushakuihin ja tapahtumien tuotantoon liittyviä tehtäviä. Tarjoamme tehtävään valitulle innostavan ja haastavan työn, jossa on mahdollisuus kehittää ja luoda uutta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta, taide- ja kulttuurialan hyvää tuntemusta, ymmärrystä taiteilijan ammatista, vammaiskentän tuntemusta ja hyvää verkottuneisuutta. Oma kokemus vammaisuudesta katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aloitekykyä, kykyä järjestelmälliseen, itsenäiseen työskentelyyn sekä kokemusta viestinnästä. Tehtävässä käytetään omaa tietokonetta ja puhelinta. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Olemme syrjinnästä vapaa työpaikka ja pyrimme tarjoamaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille. Kannustamme hakijoiksi henkilöitä eri sukupuolista ja vähemmistöistä, riippumatta hakijan etnisestä alkuperästä, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä. Kyseisessä tehtävässä hakijoiksi toivotaan etenkin vammaisia henkilöitä.

Tehtävän palkka on 1334 euroa/kk. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään 31.1.2023 klo 16 mennessä osoitteeseen eucreary@gmail.com. Työhaastattelut järjestetään 6.2. ja 8.2. klo 17.30 alkaen Kulttuuria kaikille -palvelun toimistolla Kaapelitehtaalla Helsingissä. Kerrothan jo hakemuksessa, kumpi haastatteluajankohta käy sinulle. Valinnasta ilmoitetaan 10.2. mennessä.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa  projektikoordinaattori Johanna Mattila puhelimitse to 26.1. klo 10-13 (puhelin 044 0469 548) tai sähköpostitse johanna@lalunes.com. Lisätietoja antaa myös projektijohtaja Maija Karhunen puhelimitse ma 23.1. klo 9-11 (puhelin 040 166 2827) tai sähköpostitse maija.karhunen@cultureforall.fi.

Taustatietoa

Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry on vammaisten ihmisten luovuutta edistävä verkosto. Lue lisää www.eucrea.fi

Lisää Tilaa taiteilijuuteen -hankkeesta voit lukea hankkeen verkkosivuilta www.tilaataiteilijuuteen.fi.

Kulttuuria kaikille -palvelu toimii valtakunnallisesti taiteen ja kulttuurin alalla. Sen tehtävänä on tarjota tietoa ja tukea taide- ja kulttuuritoimijoille saavutettavuuden ja moninaisuuden kysymyksissä.

Eucrean logo.


Koneen S��ti�n logo.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin