Ohita navigaatio

11.4.2023

Kulttuuria kaikille -palvelun Kaikukeskus hakee harjoitteluun IT-tukihenkilöä, haku päättyy 19.4.2023

Etsimme tiimiimme kolmeksi kuukaudeksi määräaikaiseen harjoitteluun henkilöä, joka valmistelee uuden Kaikukanta 2.0 -järjestelmän käyttöönottoa. Henkilön toivotaan aloittavan toukokuun 2023 aikana, ja harjoitusjakso sijoittuu 9.5.–9.10.2023 väliselle ajalle. Harjoittelun jälkeen tarjoamme mahdollisesti keikkatyötä.

Kaikukeskus ylläpitää Kaikukortti-toiminnassa käytettävää Kaikukanta-järjestelmää ja kehittää sitä parhaillaan hankkeessa Kaikukanta 2.0 – tilastointi- ja palautejärjestelmä osallisuuden ja kulttuurihyvinvoinnin edistämiseksi. Harjoittelija valmistelee uuden Kaikukanta 2.0 -järjestelmän käyttöönottoa ja antaa IT-tukea Kaikukortti-toiminnassa mukana oleville kunnille, hyvinvointialueille, kulttuuritoimijoille ja järjestöille. Harjoittelija osallistuu Kaikukannan uudistamiseen, koulutusten valmisteluun ja hankeviestintään. Tehtäviin voi kuulua myös Kaikukannasta saatavien raporttien kehittämistä ja järjestelmän teknistä ylläpitoa.

Harjoittelija työskentelee toiminnanjohtajan alaisuudessa osana Kaikukortti-tiimiä. Koska työ sisältää suomenkielisten asiakkaiden neuvontaa, harjoittelijalta vaaditaan suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sillä tasolla, että hän pystyy neuvomaan asiakasta tietoteknisissä asioissa. Lisäksi kyky palvella asiakkaita ruotsin ja englannin kielellä katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää etenkin päättely- ja ongelmanratkaisukykyä, huolellisuutta sekä ymmärrystä yleisellä tasolla käyttöliittymien ja relaatiotietokantojen toimintaperiaatteista. SQL-ohjelmointitaito sekä kokemus saavutettavuuden edistämisestä ja yhdenvertaisuuskysymyksistä luetaan eduksi.

Kulttuuria kaikille -palvelu on sitoutunut edistämään tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta, inkluusiota, saavutettavuutta ja moninaisuutta kaikessa toiminnassaan, myös uusien työntekijöiden rekrytoinneissa. Kannustamme kaikkia sukupuolia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakijoiksi, riippumatta esimerkiksi hakijan sukupuolesta, etnisestä alkuperästä, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä.

Harjoittelusta maksetaan kolmen kuukauden palkka 1800 euroa /kk. Työaika on 7 h 45 min /päivä. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään sähköisesti viimeistään keskiviikkona 19.4.2023 osoitteeseen rekrytointi(at)cultureforall.fi. Työhaastattelut järjestetään 2.5 ja 3.5.2023. Valinnasta ilmoitetaan 8.5.2023. Työ alkaa toukokuun aikana.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa Kulttuuria kaikille -palvelun erityisasiantuntija Seppo Mallenius 13.4. klo 10–11.30 ja klo 14–16 sekä 14.4. klo 10–11.30 puh. 040 554 4321 tai seppo.mallenius(at)cultureforall.fi.

Kaikukanta 2.0 – tilastointi- ja palautejärjestelmä osallisuuden ja kulttuurihyvinvoinnin edistämiseksi

Hanke Kaikukanta 2.0 – tilastointi- ja palautejärjestelmä osallisuuden ja kulttuurihyvinvoinnin edistämiseksi saa opetus- ja kulttuuriministeriöltä avustusta Kulttuuri- ja luovien alojen uudistumisen rakennetuesta, joka tulee Euroopan unionin NextGenerationEU-elvytysrahoituksesta.

Tietosuoja

Luethan tietosuojaselosteemme ennen hakemuksen lähettämistä. Emme käytä antamiasi tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin tähän rekrytointiin ja poistamme kaikki tietosi vuoden kuluttua rekrytointiprosessin päättymisestä.

Kun lähetät hakemuksesi, kirjoita viestisi alkuun, että annat suostumuksesi lähettämiesi henkilötietojen käsittelyyn Kulttuuria kaikille -palvelun tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilman suostumusta emme voi käsitellä hakemustasi. HUOM! Ethän kirjoita henkilötunnustasi tai tarkkaa syntymäaikaasi hakemukseesi tai ansioluetteloosi! Emme tarvitse tätä tietoa.

Kulttuuria kaikille -palvelu

Kulttuuria kaikille -palvelussa odottaa innostunut työyhteisö ja inspiroivat tilat Helsingin Kaapelitehtaalla, osoitteessa Tallberginkatu 1. Mahdollisesta etätyöskentelyn määrästä sovitaan erikseen. Toimistoon on esteetön kulku. Tästä löydät lisätietoa toimiston saavutettavuudesta. Toimistossa työskentelee säännöllisesti yksi avustajakoira.

Kulttuuria kaikille -palvelu toimii valtakunnallisesti taiteen ja kulttuurin alalla. Sen tehtävänä on tarjota tietoa ja tukea kulttuuritoimijoille saavutettavuuden ja moninaisuuden kysymyksissä. Kulttuuria kaikille -palvelua ylläpitää Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry. Kulttuuria kaikille -palvelua tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin