Ohita navigaatio

14.3.2023

Helsinki Cine Aasia -festivaali 16.-19.3.2023

Suomen ainoa aasialaisen nykyelokuvan festivaali Helsinki Cine Aasia tulee taas maaliskuussa! Festivaalilla tullaan näkemään yhteensä 22 elokuvaa Itä- ja Kaakkois-Aasian maista. Elokuvien avaamia näkökulmia syvennetään keskusteluissa omien alojensa asiantuntijoiden kanssa. Helsinki Cine Aasia 2023 -festivaalia vietetään Finnkinon Kinopalatsissa, elokuvateatteri Orionissa, Kino Reginassa ja keskustakirjasto Oodissa torstaista sunnuntaihin 16.–19.3.2023.

Avajaiselokuvana nähdään torstaina 16.3. klo 17.30 Orionissa eurooppalaiskorealainen yhteistuotanto Kotiinpaluu (2022). Kyseessä on kambodzalais-ranskalaisen Davy Choun uusin teos, joka kuvaa Ranskaan Koreasta adoptoidun nuoren naisen identiteettikamppailua ja juurtensa etsimistä.

Helsinki Cine Aasian vuoden 2023 koko ohjelmisto löytyy netistä: helsinkicineaasia.fi/ohjelmisto. Lipunmyynti on käynnissä samalla sivustolla. Festivaalin aikana lippuja voi ostaa myös elokuvien esityspaikoilta Kinopalatsista ja Orionista. 

Peruslippu maksaa 11 € ja sarjakortti (sis. 5 lippua) maksaa 45 €. Vauvakinoon on vapaa pääsy ja se on suunnattu pikkulasten ja vauvojen kanssa tuleville. VR-dokumentti Oodissa sekä festivaalin jälkeinen erityisnäytös Vuotalolla la 25.3. ovat ilmaisia. Elokuvissa Fukushima 50 ja Oldboy on suomenkielinen tekstitys, muissa elokuvissa on englanninkielinen tekstitys. Festivaali pidättää oikeudet ohjelmistomuutoksiin.

Helsinki Cine Aasia -elokuvafestivaalia tukee Helsingin kaupunki ja Taiteen edistämiskeskus. Yhteistyökumppaneina toimivat lisäksi Cinema Orion, Kinopalatsi, Oodi, Kino Regina, Suomalais-Japanilainen Yhdistys ry, Korean tasavallan suurlähetystö, Ônam ja Juova Hanahuone.

www.helsinkicineaasia.fi

www.facebook.com/HelsinkiCineAasia

www.instagram.com/HelsinkiCineAasia

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin