Ohita navigaatio

14.4.2023

Euroopan neuvoston ihmisoikeuspäivä 4.5. Turussa

Ihmisoikeuskeskuksella on ilo kutsua teidät ensimmäiseen Euroopan neuvoston ihmisoikeuspäivään 4.5. Turussa. Päivän aikana järjestetään asiantuntijaseminaari ja tutkijaseminaari sekä kuntalaistapahtuma. 

Euroopan neuvoston ihmisoikeuspäivä kokoaa yhteen kiinnostavimmat ja asiantuntevimmat puheenvuorot Euroopan neuvoston työstä, jonka keskiössä on ihmisoikeuksien, demokratian ja oikeusvaltion puolustaminen ja vaaliminen. Tilaisuus on osa Euroopan neuvoston omaa näkyvyysaloitetta, jonka tarkoituksena on tuoda esille Euroopan neuvoston työn merkitystä sen jäsenvaltioissa. Päivän kantavia teemoja ovat resilienssin ja osallisuuden vahvistaminen erityisesti paikallis- ja aluehallinnossa monikriisien aikakautena.

Tapahtuma tarjoaa näkökulmia niin päättäjille, asiantuntijoille, tutkijoille kuin kuntalaisille. Ohjelmaan voi tarkemmin tutustua verkkosivuilla: ihmisoikeuspaiva.fi/ohjelma

Euroopan neuvoston ihmisoikeuspäivän seminaarit järjestetään Åbo Akademin Arkenilla ja kuntalaistapahtuma Hansa-korttelissa. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: lyyti.fi/reg/Ihmisoikeuspaiva_2023_4510/fi

Tilaisuuden järjestävät Kuntaliitto, Ihmisoikeuskeskus, Åbo Akademi, Turun kaupunki ja ulkoministeriö.

Asiantuntijaseminaari on suomenkielinen lukuun ottamatta Bjørn Bergen puheenvuoroa, joka tulkataan suomeksi. Koko tilaisuus tulkataan suomalaiselle viittomakielelle ja ruotsiksi. Tutkijaseminaari on englanninkielinen.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin