Ohita navigaatio

6.3.2023

ACCESS Tampere Festivaali 20.–22.4.

ACCESS Tampere kokoaa nuoria yli 15 maasta

ACCESS Tampere Next Generation Culture Festival on uuden sukupolven kansainvälinen tapahtumakokonaisuus, joka toteutuu Tampereella 20.-22. huhtikuuta 2023. Festivaalin ohjelmisto ja teemat on suunniteltu vuoden mittaisessa tiiviissä yhteistyössä nuorista aikuista koostuvan inklusiivisen ydinryhmän kanssa. Ohjelmisto sisältää konsertteja klassisesta kevyempään, tanssiesityksiä, tanssi- ja musiikkityöpajoja, kulttuuriexpon, taidenäyttelyn sekä mielenkiintoisia ammattilaisten projektiesittelyjä Suomesta ja maailmalta. Festivaali tarjoaa myös loistavan foorumin verkostoitumiseen, ideoiden vaihtoon ja uusien yhteistyöprojektien kehittämiseen.

Elämyksiä ja tunnelmaa tarjoilevat esiintyjät yli viidestätoista maasta ja mukana ovat mm. International Sound Awardsin voittanut Dj Arthro Ruotsista, teini-ikäinen huippupianisti Allessia Bonnici Maltalta ja elektronisen musiikin virtuoosi Reza Enem Indonesiasta. Suomesta lavalle nousee mm. TTK:n semifinaalissa nähty viittomakielinen rap-artisti Signmark ja Tampereen kasvatti Niklas Sillanpää.

Katso koko ohjelma ACCACin verkkosivuilta

Tapahtumapaikkoina toimivat Kulttuuritalo Laikku ja Laikunlava sekä Monitoimitalo 13. Iltaklubit pidetään Tampereen G Livelabissa. Kaksivuotinen Erasmus+ Contact-hanke päättyy tapahtumaan ja yli 30 nuorta Ranskasta, Kreikasta, Kanadasta ja Suomesta toteuttavat esityksen Koskikeskuksessa.

Pian avaamme linkit joiden kautta pääsee ilmoittautumaan työpajoihin. Osaan työpajoista voi myös osallistua ilman ilmoittautumista.

Koko tapahtuman ohjelmisto on osallistujille maksutonta, paitsi ACCESS Festivaalin iltaklubit G Livelabissa perjantaina ja lauantaina.

ACCESS Tampere tiimi 

sposti: finland@accac.global

puh: 045 8557115

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin