Ohita navigaatio

11.11.2022

Esittelyssä Tilaa taiteilijuuteen -hankkeelle kutsuttu ohjausryhmä!

Kollaasikuva ohjausryhmän jäsenistä.
Kuvassa ylhäältä vasemmalta myötäpäivään Riikka Hänninen, Jussi Rinta-Hoiska, Aku Meriläinen, Nadja Leham, Rosanna Fellman ja Nikolai Klix.

Esittelyssä Tilaa taiteilijuuteen - vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus -hankkeelle kutsuttu upea ja inspiroiva ohjausryhmä!

Ohjausryhmä on hankkeen etenemistä seuraava, ohjaava ja tukeva ryhmä. Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen ohjausryhmä koostuu eri alojen taiteilijoista tai taiteen liepeillä toimivista ammattilaisista. Ryhmän tehtävänä on toimia ajattelun apuna, suuntien hahmottelijana ja kriittisenä ystävänä. Ohjausryhmä aloitti työskentelynsä keväällä 2022. Tapaamme ohjausryhmää kahdesti vuodessa.

Tilaa taiteilijuuteen -hanke on vammaisjohtoinen ja taiteilijalähtöinen. Se tarkoittaa, että hankkeen ohjausryhmässä ja tekijöissä on paljon vammaisia ja kuuroja taiteilijoita.

Ohjausryhmän jäsenet ovat Rosanna Fellman, Riikka Hänninen, Nikolai Klix, Nadja Leham, Aku Meriläinen ja Jussi Rinta-Hoiska. Lue ohjausryhmän jäsenten tarkemmat esittelyt Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen omilta verkkosivuilta.Koneen Säätiön logo.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin