Ohita navigaatio

Webbtjänster

Finland Festivals evenemangskalender

På festivals.fi kan du söka festivaler enligt till exempel tillgänglighet.
festivals.fi/sv

Esteetön.fi

Esteetön.fi - information om byggda hinder i miljön
esteeton.fi

 

Godadgang.dk

Godadgang.dk är Foreningen Tilgængelighed for Alles webbplats. Den listar de företag och organisationer som är med i märkningssystemet för tillgänglighet - och för vilka platsens tillgänglighet därmed är registrerad och märkt.
godadgang.dk/se/


Museot.fi

På museot.fi kan du söka museer enligt tema, ort, landskap, tillgänglighet och tjänster.
museot.fi/sokmuseer

 

Papunet

Papunet är en webbplats med information om talhandikapp och olika kommunikationsmetoder: lättläst språk och metoder som ersätter tal (bilder, tecken och blisspråk).
papunet.net


VisualAccess

På VisualAccess.fi hittar du information om tillgänglighet och produktion av tillgängligt material på teckenspråk. Sidan är avsedd att fungera som en informationskälla både för teckenspråkiga och myndighetsarbetare som jobbar med att skapa tillgängliga webbplatser. På sidan finns information om teckenspråkigas språkliga rättigheter och handledning i bl.a. hur texter ska översättas till teckenspråk. Du kan även ladda ner Handboken för produktion av material på teckenspråk.
Denna webbtjänst är producerad av Finlandssvenska teckenspråkiga och VisualBridge Nyland och görs inom ramen för Projekt Accola som stöds av Penningautomatföreningen RAY.
visualaccess.fi

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin