Ohita navigaatio

En skål för den jämlika äktenskapslagen 1.3.2017

Suomi Finland 100

Den jämlika äktenskapslagen är äntligen här tack vare flera aktivistgenerationers envisa kamp! Också kampen för samkönade pars rätt att registrera sitt partnerskap jämnade ut vägen till alla pars rätt ingå äktenskap.

Välkommen för att tillsammans med Seta fira den jämlika äktenskapslagen på Nationalteaterns (Kansallisteatteri) Lavaklubi 1.3 kl. 18-20.

Program

Evenemanget En skål för den jämlika äktenskapslagen bjuder på en blandning av högtidliga tal och underhållande framträdanden. Evenemanget är gratis och öppet för alla. Utrymmet rymmer 100 gäster (de 100 förstanlända), men en kan också följa med programmet live på webben. Evenemanget tolkas till finskt teckenspråk.

Streaming


Hela evenemang kl. 18-20 streamas och ni kan följa med sändningen i realtid via denna länk: streaming En skål för den jämlika äktenskapslagen

Arrangör

Arrangör för En skål för den jämlika äktenskapslagen är projektet Finland 100 – I regnbågens färger, som leds av Seta och Kultur för alla. Evenemanget arrangeras i samarbete med Amnesty International – Finländska sektionen och Tahdon2013-kampanjen.

Tillgänglighet

Lavaklubi har en tillgänglig ingång. Den tillgängliga ingången och den tillgängliga hissen hittas i tornet mot Östra Teatergränden. Vid ytterdörren finns en ringklocka. Utrymmena har en tillgänglig toalett. Det finns en utmärkt tillgänglig parkeringsruta såväl på Östra Teatergränden (Östra teatergränden 2a) och på Bergbomsgränden. För evenemanget på Lavaklubi installeras en induktionsslinga och den kan användas inom utmärkt område i lokalen. Evenemanget tolkas till finskt teckenspråk. Assisterande hundar är välkomna.

Mer info om Lavaklubis tillgänglighet: Nationalteaterns biljettkassa tel. 010 733 1331 (må–lö 9–19).

Facebook-evenemang

Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin