Ohita navigaatio

Forum för kultur och jämlikhet 2.-4.11.2016

Forumlogo

Tillgänglighet 3.0

Forum för kultur och jämlikhet arrangeras den 2.-4.11.2016. Temat för forum är nya, innovativa teknologier på konst- och kulturfältet samt deras möjligheter att främja tillgänglighet och jämlikhet. Den 2.11 arrangeras förhandsworkshoparna hos olika organisationer. Forumets seminardel arrangeras  i Mediacentret Lume (Tavastvägen 135 C, Helsingfors). Den 4.11 arrangeras studiebesöken hos olika organisationer.

För vem?

Forumet riktar sig till aktörer på konst- och kulturfältet, sakkunniga inom teknologi och tillgänglighet samt kulturkonsumenter och andra intresserade.

Program

Forumet är tre dagar långt evenemang. Programmet är:

  • Ons 2.11.2016 Förhandsworkshopar hos olika organisationer
  • Tor 3.11.2016 Seminardag i Mediacentret Lume (Tavastvägen 135 C, Helsingfors)
  • Fre 4.11.2016 Studiebesök hos olika organisationer

Hela program på finska

Hela program på engelska

Beskrivning av keynote på svenska

Programdelar, som man kan ta del i på svenska


Streaming

Hela seminariet på 3.11 (med undantag av rundabordsdiskussionerna) streamas och ni kan följa med sändningen i realtid via denna länk: Aalto Bambuser

Video

Seminariet på 3.11 (med undantag av rundabordsdiskussionerna)Anmälan

Sista anmälningsdag är 14.10 till seminariet och workshopar och 26.10 till studiebesök.

Anmälan på finska

Anmälan på engelska

Språk

Forumets huvudspråk är finska och engelska, men också svenska och finskt teckenspråk används. Programdelar, som man kan ta del i på svenska.

Arrangörer

Forum för kultur och jämlikhet: Tillgänglighet 3.0 arrangeras av Kultur för alla i samarbete med Evantia, Aalto-universitetet (Media Factory), Finlands filmstiftelse, Helsingin Seniorisäätiö, Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry, SAMS (Samarbetsförbundet kring funktionshinder r.f.), Tanssin talo ry (Dansens Hus Helsingfors), Vetenskapscentret Heureka och många olika aktörer.

Forumet är delvis finansierat av undervisnings- och kulturministeriet och Kulturfonden för Sverige och Finland William Thurings stiftelse.


Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin