Ohita navigaatio

Nyhetsbrev och e-postlista

Nyhetsbrev och e-postlistan för Servicen Kultur för alla är avsedd för alla som är intresserade av frågor gällande tillgänglighet och mångfald på kultur- och konstfältet.

Vi delar de senaste nyheterna och uppdateringarna från servicen Kultur för Alla i vårt nyhetsbrev, samt betydande nyheter från våra medlemmar och intressenter. Nyhetsbrevet finns tillgängligt på finska, svenska och engelska. Det skickas ut två gånger i månaden på fredagar. Du kan prenumerera på nyhetsbrevet här (länken tar dig till Creamailers webbplats).

På e-postlistan får du information om aktuella frågor. Medlemmarna på listan kan tipsa om evenemang och kurser, dela med sig av sina egna erfarenheter eller be andra om tips och råd.

Du kan välja mellan att skriva på finska, engelska eller på de nordiska språken. De internationella medlemmarna på listan önskar att du skriver en kort sammanfattning av meddelandet på engelska.

Anslut dig till e-postlistan för servicen Kultur för alla.

Kontakta oss om du behöver hjälp med att ansluta dig till e-postlistan.

Dataskydd

Dataskyddsbeskrivning


Så här kan du skicka ett meddelande till e-postlistan

Listans medlemmar kan skicka meddelanden till listan via e-postadressen:

Cultureforall@accessibility-lists.info

  • Du kan skriva på så många språk som du vill, men vänligen skriva åtminstone en kort sammanfattning av meddelandet på engelska.
  • Lägg inte adressen Cultureforall@accessibility-lists.info som cc eller bcc. Ditt meddelande avvisas automatiskt om du gör det.
  • Skicka inte bilagor, som bilder eller PDF-filer till listan. Ditt meddelande kan avvisas om du skickar bilagor.
  • Skicka inte dina egna nyhetsbrev till listan: välj istället de nyheter som är relevanta för listan och skicka dem i textform.
  • Ge ditt meddelande en tydlig och informativ titel.

Ändra dina inställningar eller avskriva dig från listan

Ändra dina inställningar


 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin